28 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle yakacık satılık arsa

Ankara Yenimahalle yakacık satılık arsa

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık, İvedik ve Macun'da bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 229 bin 750 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 5.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Susuz ve Yakacık'ta bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 567 bin 880 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 1.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık ve İvedik'te bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 1 milyon 313 bin 100 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Yenimahalle Belediyesi Ankara'da konut imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Yenimahalle ve Gölbaşı'nda yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Ankara'da 78 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Yakacık Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı'nda yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir 75.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ve Yenimahalle'de 75 milyon 152 bin 176 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Ankara Yenimahalle'de 25.6 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsa!

Ankara Satış Memurluğu, Ankara Yenimahalle'de yer alan fabrika ve arsayı 25 milyon 605 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi!

TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi ve proje detayları...

Ankara Yenimahalle yakacık satılık arsa Haberi

Ankara Yenimahalle yakacık satılık arsa

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık, İvedik ve Macun'da bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 229 bin 750 TL olarak belirlendi. 


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR


Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait, Aşağıda mevkii, ada-parsel m² si, emsali, cinsi, geçici teminatı, muhammen bedeli, ihale tarihi ve saati belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince “Açık teklif usulü” ile mülkiyeti satılacaktır.

2 - İhale 24.03.2016 Perşembe günü saat 14.00’dan itibaren Yenimahalle Belediye Başkanlığı hizmet binasında (3. kat) toplanan Encümen huzurunda yapılacaktır.

3 - Taşınmazlara ait geniş ve teferruatlı bilgiyi içeren şartnameler her gün çalışma saatleri içerisinde Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Emlak Şubesinden görülüp 250,00-TL. karşılığında temin edilebilir.

4 - İhaleye katılabilmek için; İhalesine iştirak edilecek taşınmazın geçici...