02 / 05 / 2024

ankara yuva mahallesi imar durumu

ankara yuva mahallesi imar durumu

Ankara Yenimahalle İlçesi, Yuva 43235 ada eski 1, yeni 2, 3 ve 4 sayılı parsellere ait 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ'den aylık 1.540 TL taksitle ucuz konut fırsatı! Yüzde 12 peşinat ve 180 ay taksit imkanıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 456 adet 2+1 konutu kura yöntemi ile satışa sunuyor. Konutların fiyatları 314 bin 997 TL'den başlıyor...

TOKİ'den Kırıkkale'ye 927 yeni konut! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut hayata geçirecek. 

TOKİ, Kırıkkale'de 927 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut inşa edecek.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

TOKİ Kırıkkale Merkez orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi orta gelir grubu başvuruları başladı.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi alt başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinde yer alan 251 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi 2019 kura çekilişi 26 Nisan'da!

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi 2019 kura çekilişi 26 Nisan'da gerçekleştirilecek. Projede toplam 927 adet konut bulunuyor.

ankara yuva mahallesi imar durumu Haberi

ankara yuva mahallesi imar durumu


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.04.2015 gün ve 695 sayılı kararı ile onaylanan, Yenimahalle İlçesi, Yuva 43235 ada eski 1, yeni 2, 3 ve 4 sayılı parsellere ait 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliğine ilan sürecinde yapılan itirazın kabulüne ait Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 14 Ağustos 2015 gün ve 1687 sayılı kararı ve eki 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 1 Kasım 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...