03 / 05 / 2024

ankarada artırma usulüyle satılan ev

ankarada artırma usulüyle satılan ev

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi'nde yer alan 3 evi satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların ihalesi 14 Aralık 2015 günü saat 14:00 ile 16:00 arası gerçekleşecek.

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Kiralık evlerde açık artırma dönemi başladı!

Kiralık ev sorunu git gide büyüyor, bazı emlakçılar, konutları açık artırma usulüne göre kiralarken, kiracılardan SGK dökümü, bankalardaki kredi puan durumunu gösteren findeks raporu bile talep ediliyor...

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

GABORAS, 3 aydır Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda sunduğu ve kurumsal şirketlerin gayrimenkullerini ilk kez açık artırma usulüyle satışa çıkarmasına imkan veren ‘online ihale sistemini’ bireysel kullanıcılara sundu.

TEM Avrasya Cadde'de 17 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

Avanos TOKİ’de 1 daire açık artırma usulü satışa sunulacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Avanos projesinde yer alan 1 adet konut açık artırma usulü satışa sunuldu.

Turyap, 3 Emlak Konut projesindeki 115 daireyi açık artırmayla satıyor!

Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları, Bahçekent Emlak Konutları ve Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki hemen teslim ve oturuma hazır toplam 115 daire açık artırma usulüyle satışa sunuluyor.

Yalı Ataköy'deki 7 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Bakırköy'de hayata geçirilen Yalı Ataköy projesindeki 7 dükkanı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle satışa çıkan dükkanların toplam satış bedeli 64 milyon 331 bin 91 TL olarak belirlendi.

Göl Panorama cadde dükkanları açık artırma ihalesi 16 Nisan'da!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Göl Panorama Evleri 1.431 konut ve 40 ticari üniteden meydana geliyor. Göl Panorama cadde dükkanları 16 Nisan Cumartesi günü açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

Tapu.com açık artırma ile konut satıyor!

Gayrimenkul Pazar Yeri olarak tanıtılan Tapu.com, satıcı ve alıcıyı buluşturarak, açık artırma usulüyle gayrimenkul satıyor. Platformda özellikle bankaların, inşaat şirketlerinin ve varlık yönetim şirketlerinin mülkleri yer alıyor.

Kuzey Ankara projesi TOKİ açık artırma!

Kuzey Ankara projesi TOKİ açık artırma usulü ile 120 adet konutu oturuma hazır, hemen teslim edilecek şekilde satışa sunuyor. Kuzey Ankara projesi müzayede tarihi 23 Haziran olarak belirlendi.

Gaziantep Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi ne zaman?

Gaziantep Çamlıca Konutları başvuruları bugün sona eriyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler açık artırma usulüyle satılıyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi ne zaman?

TOKİ Mahall Ankara açık artırma ihalesi nerede?

Mahall Ankara'da yer alan 64 adet dükkan açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı proje konut, ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki TOKİ Mahall Ankara açık artırma ihalesi nerede?

Mahall Ankara açık artırma ihalesi ne zaman?

Türkerler İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mahall Ankara'da yer alan 64 adet dükkan açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Peki Mahall Ankara açık artırma ihalesi ne zaman?

ankarada artırma usulüyle satılan ev Haberi

ankarada artırma usulüyle satılan ev

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı’na ait Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Macun Mahallesi, 41750 Ada, 1 Parselde kayıtlı bulunan konut nitelikli 40 nolu bağımsız bölümün satışı 14 Aralık 2015 Pazartesi günü saat: 14.00’da, 53 nolu bağımsız bölümün satışı 14 Aralık 2015 Pazartesi günü saat:15.00’da ve 57 nolu bağımsız bölümün satışı 14 Aralık 2015 Pazartesi günü saat: 16.00’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale edilecektir.


2 - İstekliler şartnameye göre hazırlayacakları kapalı zarf teklif mektuplarını, ihale gün ve saatine kadar Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı (Atatürk Bulvarı No: 33 Opera/ANKARA) İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğü’ne vereceklerdir.


3 - İstekliler bu işe ait her bir şartnameyi 100,00.-TL karşılığında yukarıda belirtilen adresten temin edebilirler.


4 - İstekliler, geçici teminat...