24 / 07 / 2024

ankarada ıslah imar planı değişikliği

ankarada ıslah imar planı değişikliği

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden: Çamlıca Mahallesi imar ıslah imar planında değişiklik yapıldı

Ali Öztunç: Yanlış imar ve yapılaşmalar sel felaketlerini tetikliyor!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Giresun'daki sel felaketine ilişkin, "İnsan kaynaklı doğa tahribatları, yanlış imar ve yapılaşma politikaları, yanlış su yönetimi politikaları, HES'ler, dere ıslah çalışmaları gibi etkenler bu felaketleri tetikliyor." dedi.

Sarıyer'in yeni imar planları meclisten geçti!

Sarıyer’de yaklaşık 250 bin kişiyi ilgilendiren ve 40 yıldır çözülemeyen tapu sorunu çözülüyor. 13 mahalle için hazırlanan ıslah imar planları Sarıyer Belediye Meclisi’nden geçti.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Sarıyer’in 40 yıllık tapu sorunu mecliste!

Sarıyer’de yaklaşık 250 bin kişiyi ilgilendiren ve 40 yıldır çözülemeyen tapu sorunu İBB Meclisi'nde görüşüldü. 10 mahalle için hazırlanan ıslah imar planları İBB'den geçemedi.

Zekeriyaköy ve Sofa deresine ait ıslah projesi imar planı askıda!

Sarıyer Zekeriyaköy (Küçükkavak) Ve Yan Kolu Uskumru (Sofa) Deresine Ait Islah projesine yönelik imar planı askıya çıktı..

Sarıyer imar ıslah planı İBB'ye takıldı!

Sarıyer'in mülkiyet sorununun çözümüne yönelik olarak hazırlanan imar ıslah planlarının İBB tarafından iade edilmesinin ardından yeni süreç başladı.

Şükrü Genç: İmar ıslah planı reddine karşı yılmayacağız!

Mülkiyet sorununun çözümüne yönelik olarak hazırlanan imar ıslah planlarıyla ilgili açıklama yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada imar ıslah planı reddine karşı yılmayacaklarını belirtti.

Sarıyer'deki iki mahalle için imar planı onaylandı!

Sarıyer Belediye Meclisi toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar konuşuldu. Kazım Karabekir ve Rumeli Hisarı mahalleleri imar ıslah plan çalışması onaylandı.

Tapu tahsis belgesi alma şartları!

Tapu tahsis belgesi, ıslah imar planı veya kadastro planları yapıldıktan sonra hak sahiplerine verilecek belge oluyor. Peki, tapu tahsis belgesi alma şartları nelerdir? Tapu tahsis belgesi nasıl alınır?

Kırıkkale Yeşil Vadi'de ıslah çalışmaları başlıyor!

Kırıkkale'de uzun süredir gündemde olan, projesi, imar uygulamaları ve planlaması tamamlanan, ödeneği de çıkarılan, ancak bir süredir sürüncemede kalan Yeşil Vadi Projesi'nde ıslah çalışmalarının yakında başlayacağı açıklandı.

Yeşil Vadi Projesi'nde ıslah çalışmaları ne zaman başlayacak?

Kırıkkale'de uzun süredir gündemde olan, projesi, imar uygulamaları ve planlaması tamamlanan, ödeneği de çıkarılan, ancak bir süredir sürüncemede kalan Yeşil Vadi Projesi'nde ıslah çalışmalarının yakında başlayacağı açıklandı.

Tapu tahsis belgesi alma şartları!

Tapu tahsis belgesi, ıslah imar planı veya kadastro planları yapıldıktan sonra hak sahiplerine verilebiliyor. İşte, tapu tahsis belgesi alma şartları!

Karasu için Islah İmar Planı hazırlanmalı!

Sakarya Karasu turizmle gelişiyor, yazlık konut yapılaşması hız kesmiyor. EVA Gayrimenkul'ün Sakarya Karasu ilçesinde gerçekleştirdiği araştırma, beldede hızla gelişen yazlık konut piyasasını gözler önüne seriyor.

ankarada ıslah imar planı değişikliği Haberi

ankarada ıslah imar planı değişikliği

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden: 1/1000 ölçekli Çamlıca Mahallesi Islah İmar Planı Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asıldı. 


Detaylı bilgi için