01 / 05 / 2024

ankarada kazı sezonu ne zaman

ankarada kazı sezonu ne zaman

Ankara'da 1 Nisan'da başlayan kazı sezonu, 11 Ekim'de sona erecek, daha önce 30 Eylül olarak belirlenen bu tarih, araya uzun bayram tatilinin girmesi nedeniyle çalışma takviminde kayma olduğu için 11 gün uzatıldı.

Ankara'da kazı sezonu açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) kazı sezonunu bugün itibariyle yeniden açıyor.

Ankara kazı sezonu 3 Nisan'da açılıyor!

Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulu kararıyla, 31 Ekim'den beri arıza ve acil durumlar dışında altyapı çalışmalarına kapalı olan kazı sezonu 3 Nisan'da açılıyor.

Ankara'da kazı sezonu bugün sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) kararıyla Başkent'te 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, bugün sona eriyor.

Ankara'da kazı sezonu 31 Ekim'de sona eriyor!

Başkent’te 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, 31 Ekim Pazartesi günü sona eriyor. Bu tarihten itibaren acil durumlar dışında yeni sezon açılıncaya kadar kazı yapılmayacak.

Ankara'da kazı sezonu ay sonunda sona eriyor!

Ankara’da 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, 31 Ekim’de sona erecek. Bu tarihten sonra yeni kazı sezonu açılıncaya kadar, acil durumlar ve arızalar dışında kazı yapılamayacak.

Ankara'da kazı sezonu 31 Ekim’de kapanıyor!

Ankara’da 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, 31 Ekim’de sona erecek. Bu tarihten itibaren acil durumlar ve arızalar dışında kazı yapılamayacak.

Muğla Tlos Antik Kenti'nde kazı çalışması başladı!

Muğla Tlos Antik Kenti'nde, 2016 sezonu kazı çalışmaları başladı. UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan antik kentte, bu yılki kazı sezonunda kent bazilikası, tiyatro ve stadyum alanında çalışma yapılacak.

Yozgat Pteria Antik Kenti'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Şahmuratlı köyü yakınlarında bulunan "Kayıp Şehir Pteria Antik Kenti"nde kazı sezonu tamamlandı. Kazı sonunda Demirçağı'na ait binalar, odalar, objeler ve buluntu grupları elde edildi.

Ankara'da kazı sezonu 1 Nisan'da açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulu'nda, 2016 kazı sezonunun 1 Nisan'da açılıp 31 Ekim'de sona ermesi kararlaştırıldı.

Bingöl'de inşaat sezonu başlamadan izinsiz kazı yapanlara ceza!

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, inşaat sezonunun başlamaması nedeniyle izinsiz kazı yapan kişi veya firmalar hakkında cezai işlem uygulanacağını bildirdi.

Ankara'da kazı sezonu bitiş tarihi uzatıldı!

Ankara'da 1 Nisan'da başlayan kazı sezonu, 11 Ekim'de sona erecek, daha önce 30 Eylül olarak belirlenen bu tarih, araya uzun bayram tatilinin girmesi nedeniyle çalışma takviminde kayma olduğu için 11 gün uzatıldı.

Ankara'da kazı sezonu 11 Ekim'de bitecek!

Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi 30 Eylül'de bitecek kazı sezonunu araya uzun bayram tatilinin girmesi nedeniyle 11 gün uzattı.

Ankara'da kazı sezonu 30 Eylül'de sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulu’nda alınan kararla, 1 Nisan'da başlayan kazı sezonu 30 Eylül'de sona erecek. Acil durumlar ve arızalar dışında kazı yapılamayacak.

ankarada kazı sezonu ne zaman Haberi

ankarada kazı sezonu ne zaman


Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını yürüten AYKOME yetkilileri, okulların açılması ve yağış mevsiminin yaklaşması nedeniyle can, mal ve trafik güvenliği bakımından kazı sezonunun 11 Ekim'de sona ereceğini belirterek, bahar aylarında sezon başlayana kadar kazı yapılmasına izin vermeyeceklerini bildirdiler.


-ACİL DURUMLARDA KAZI YAPILABİLECEK-

Acil durumlarda ve arızalarda kazı yapılmasına izin verilebileceğini belirten AYKOME yetkilileri,kaçak kazı çalışmalarını önlemek için gezici ekiplerce aralıksız denetim yapılacağını vurguladılar. Yetkililer, vatandaşların duyarlı olmasını da isteyerek, şikayetlerin, ALO 153 numaralı Mavi Masa hattına bildirilebileceğini söylediler. 

AYKOME Genel Kurulu'nda her yıl, kazı sezonunun başlangıç ve bitiş tarihleri belirlenirken, altyapı çalışmalarının koordineli olarak yürütülmesi sağlanıyor. Asfalt ve kaldırımların, diğer altyapı çalışmaları nedeniyle tekrar tekrar kazılıp yeniden yapılmasını önlemek amacıyla, ilgili kurum, kuruluş ve birimler ortak çalışma yürütüyor.



Ankara...