15 / 05 / 2024

Ankarada kent bakım atölyeleri

Ankarada kent bakım atölyeleri

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinin kapı, pencere, masa gibi ihtiyaçlarını karşılayan kent bakım atölyeleri, adeta Ankara’nın bakım-onarım üssü gibi çalışıyor.

Ankara'da kent bakım atölyeleri bakım onarım üssü haline dönüştü!

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinin kapı, pencere, masa gibi ihtiyaçlarını karşılayan kent bakım atölyeleri, adeta Ankara’nın bakım-onarım üssü gibi çalışıyor.

Batıkent-Kızılay Metro hattında bakım çalışması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Batıkent-Kızılay Metro hattının Ulus-Sıhhiye istasyonları arasında bugün ray değişim ve bakım çalışmaları başlattı. Çalışmalar, 23 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İZSU temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, kendi araç ve personeli ile gerçekleştirdiği temizlik ve bakım çalışmaları ile hem kent merkezindeki hem de çevre yerleşimlerdeki dereleri kış aylarına hazırlıyor hem de taşkınların önüne geçiyor.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

İbrahim Mart: İş yeri asansörlerine günlük bakım yapılmalı!

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

Hatay Havalimanı bina bakım onarım işi ihalesi iptal edildi!

Hatay Havalimanı Müdürlüğü bina bakım onarım işi Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmıştı. İhale için 29 Ağustos 2014 tarihinde iptal kararı alındı.

Airfel, indirimli bakım kampanyası başlattı!

Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek.

Elektrikte bakım kesintisi sona erecek!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

TEİAŞ Ekipleri elektriği kesmeden ilk bakımı Ankara'da yaptı!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

Elektrikte bakım kesintisine son!

TEİAŞ’ın Yapısının ve Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi'nin "Canlı Bakım Sisteminin Kurulması ve Uygulanması Aktivitesi" kapsamında Fransız RTE firmasıyla eğitim sözleşmesi imzalanarak, iletim hatlarının canlı bakımına yönelik faaliyetlere başlandı...

Bahçe bakımının 5 püf noktası!

Bahçe düzenlemesi sadece güzel görüntü için değil, daha rahat bir ortamda vakit geçirmek için önem teşkil ediyor. Konuyla ilgili olarak ISS Bahçe Bakım ve Haşere Kontrol Hizmetleri, bahçe bakımının 5 püf noktasına dikkat çekiyor...

Güngören Belediyesi okullarda bakım ve onarım işlemlerine başladı!

Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi, okulların eksiklerini tespit ederek, bakım ve onarım işlemlerine başladı. Bu kapsamda, İncirlibahçe ve Yahya Çavuş İlkokulu'nda tadilat çalışmaları başladı.

Ankarada kent bakım atölyeleri Haberi

Ankarada kent bakım atölyeleri

Büyükşehir Belediyesi çatısı altında hizmet veren ve kapı, pencere, masa gibi ihtiyaçları karşılayan atölyeler, adeta bir "bakım-onarım" üssü gibi çalışıyor. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'na bağlı Bakım Onarım Şubesi'ne ait atölyelerde; mobilya, demir doğrama, boya, döşeme, sıhhi tesisat, inşaat, elektrik gibi çeşitli branşlardan oluşan bölümler bulunuyor. Kent Bakım atölyelerinde, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet birimlerinin ihtiyacı olan, kapı, pencere, masa gibi malzemelerinin imalatları da gerçekleştiriliyor. Çok sayıda Kent-Bakım onarım ekibi de her gün alt-üst geçit, engelli asansörü gibi kent bütününü oluşturan unsurların bakım ve onarımlarını yapmak üzere başkentin değişik noktalarına dağılıyor.


BARI NAKLARA KULÜBE

Büyükşehir Belediyesi Kent-Bakım- Onarım atölyelerinde dönemsel ihtiyaçlara göre yapılan işler çeşitlilik kazanırken, son dönemde Gölbaşı Hayvan Barınağı için çok sayıda köpek kulübesi de imal ediliyor. Büyükşehir Belediyesi'ne ait parklarda ahşap...