16 / 06 / 2024

ankaradaki engelli parkları

ankaradaki engelli parkları

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Pursaklar’da yapılan Engelli Parkı, hizmete açıldı. Parkın açılışına; Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Bölge Başkanı Hamdi Kesgin de katıldı...

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları açıklandı. Projedeki normal 2+1 dairelerin kura sonuçları 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 12:30’da açıklanacak.

Ankara Pursaklar'a engelli parkı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Pursaklar’da yapılan Engelli Parkı, hizmete açıldı. Parkın açılışına; Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Bölge Başkanı Hamdi Kesgin de katıldı...

Gaziosmanpaşa'daki parklar yenilendi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçe genelindeki parklarda başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında bu kez ilçenin en işlek bölgelerinden biri olan İstanbul Caddesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Parkları yeni baştan elden geçirildi.

Ankara'da engelli rampaları yeniden düzenleniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından standartlara aykırı olan engelli rampaları yeniden düzenlenerek hizmete sunuluyor.

Tarkan engelli öğrenciler için 5 milyon TL'ye okul yaptırıyor!

Hülya Avşar’ın “Tarkan vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar, engelli öğrencilere 5 milyon TL’ye ultra donanımlı bir okul yaptırıyor. Engelli öğrenciler için yaptırılan okulun 2018'de eğitime başlaması planlanıyor.

Muğla Menteşe'de parklar yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehre yeni bir soluk kazandıran Menteşe Belediyesi, parkları ve sosyal donatı alanlarını yeniliyor. Menteşe Belediyesi, Akyol Parkı ve Nazım Hikmet Parkında revize çalışmalarına başladı.

Batman'da parklar elden geçiriliyor!

Bahar mevsimi öncesinde tespit ettikleri parklar için hazırlık yaptıklarını belirten Belediye Park Bahçe Müdürü Mesut Kılıç; “Yeni parklarla birlikte eski parkları da elden geçirmeye hazırlanıyoruz.

4 ilde Engelli Bakım ve Gündüz Bakım Merkezleri açılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, pilot il seçilen Denizli, İzmir, Ankara ve Manisa'da Engelli Bakım ve Gündüz Bakım Merkezleri'nin açılmasını onayladı.

Gaziantep Şahinbey'de parklar onarılıyor!

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Havalar ısınınca halkımız kendini dışarı atacak. Bu yüzden tüm parkları elden geçiriyor, eksiklerini gideriyoruz" dedi

Antalya'daki üst geçitlerde engelli asansörleri bakıma alındı!

Türkiye'nin ilk yürüyen merdivenli üstgeçitlerdeki engelli asansörlerinin eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın döneminde çürümeye terk edildiği ortaya çıktı. Faciayı periyodik kontroller önledi

Trabzon Sürmene'de engelli çocuklar için anaokulu yapılacak!

Trabzon'un Sürmene ilçesinde atıl vaziyetteki bir ilkokul, iş adamı Can Çobanoğlu'nun maddi desteği ile engelli çocuklar için anaokuluna dönüştürülecek.

Konya Karatay'da engelsiz çocuk oyun parkları inşa edilecek!

Sosyal Belediyecilik alanında da faaliyetlerini sürdüren Karatay Belediyesi, engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Konya Çumra'da 2015'te 52 park yapıldı!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi tarafından 2015 yılında ilçeye 52 yeni park kazandırıldı. Başkan Oğuz, engelli çocuklarında faydalanabilmesi içinde şehir merkezinde parkların bir tanesine engelsiz oyun grubu yapıldığını söyledi.

ankaradaki engelli parkları Haberi

ankaradaki engelli parkları


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Pursaklar’da yapılan Engelli Parkı, hizmete açıldı. Faruk Duman Özel Eğitim Uyguluma Merkezi’nde yapılan parkın açılışına; Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Bölge Başkanı Hamdi Kesgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.


Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan özel parkın açılışının ardından, konuklar ve aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenen engelli çocuklar, parkın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.


Engelli öğrencilerden oluşan Seğmen grubunun gösterisinin de büyük alkış topladığı parkın açılışında konuşan Hamdi Kesgin, “Bu park için öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’e ve Çevre Koruma Dairesi Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Bu çocukların sevincine ortak olmak, bizleri de çok mutlu etti” dedi. 



Ankara Büyükşehir...