04 / 05 / 2024

Ankaradaki ihaleler ertelendi mi

Ankaradaki ihaleler ertelendi mi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için mart ayında yapılması planlanan ihaleler beşinci kez ertelendi. Söz konusu ihalelerin, 4 Mayıs'ta yapılacağı belirtildi.

Emlak Konut GYO Yenimahalle istasyon arsası ihalesi ertelendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, "Ankara Yenimahalle istasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 30 Nisan'a ertelendiğini duyurdu.

Emlak Konut Yenimahalle İstasyon arsa ihalesi 30 Nisan'a ertelendi!

Emlak Konut GYO'nun 1 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan Ankara Yenimahalle İstasyon arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin tarihi 30 Nisan'a ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları yapımı için daha önce 6 Mart 2015 olan ihale tarihleri 6 Mayıs'a ertelendi.

3. köprü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

 Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. İhalelerin tarihi, daha önce 6 Mart 2015 olarak açıklanmıştı. Peki ihale ne zaman yapılacak?

Apartmanlarda risk değerlendirmesi ertelendi mi?

Kapıcı, bahçıvan ya da güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar, 1 Ocak 2013 den itibaren risk değerlendirmesi yapmak zorunda oluyor. Peki,apartmanlarda risk değerlendirmesi ertelendi mi?

Kapanan belediyelerden intikal eden borçlar 1 yıl ertelendi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kapanan belediyelerden ilçe ve büyükşehir belediyelerine intikal eden borçların bir yıl ertelendiğini söyledi.

Emlak Konut Ayazma ve Yenimahalle ihaleleri ertelendi!

Emlak Konut GYO, Ayazma Emlak Konutları 1. etap konut ve ticaret inşaatı ihalesi ile Ankara Yenimahalle İstasyon arsa satışı ihalesi ileri bir tarihe ertelendi. İhaleler ne zaman yapılacak?

Nurettin Canikli: Şeffaflık Paketi ertelendi!

Gümrük Bakanı Nurettin Canikli, katıldığı bir programda mal bildirimi ve imar düzenlemelerini de içeren ''Şeffaflık Paketi''nin ertelendiğini açıkladı. Canikli "Bu paketin seçim öncesi yasalaşması zaten kolay görünmüyordu. " dedi.

Akmerkez GYO sorumluluk davası 30 Nisan'a ertelendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ' nın görülmekte olan sorumluluk davası, Başkan İnceleme Tutanağı uyarınca, ön inceleme duruşma günü 30 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

Kapadokya Havalimanı'nın kira ihalesi ertelendi!

Nevşehir/Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkının devrine ilişkin ihale, ileri bir tarihe ertelendi. İhale son bir yıl içinde üçüncü kez iptal edilmiş oldu.

İlçelere yatırım için ihaleler sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yaptırılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihaleler sürüyor. Develi, Bünyan, Akkışla ve Felahiye ilçelerine yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi yapım işi ihale edildi.

Marmaris Karacasöğüt iskele ihalesi ertelendi!

Kaçak olduğu iddiası ile eski iki muhtarın yargılandığı Marmaris' in Selimiye Mahallesi'ndeki yüzer iskele ile Karacasöğüt Mahallesi' ndeki iskelenin dünkü kiralama ihalesi son anda ertelendi.

Ankaradaki ihaleler ertelendi mi Haberi

Ankaradaki ihaleler ertelendi mi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yavaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Koronavirüse karşı başlattığımız ekonomik mücadele kapsamında bugün açıklayacağımız projelere daha çok kaynak ayırabilmek için başta Park-Bahçe ve Fen İşleri olmak üzere, salgınla mücadelede gerekli olanlar dışındaki tüm ihalelerimizi hayat normale dönünceye kadar erteliyoruz."
 

Ankara'da öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura...