30 / 04 / 2024

ankaradaki yeni avmler

ankaradaki yeni avmler

Sektörde 50.yılını dolduran ve bünyesinde birçok AVM'yi barındıran Alman Ece Türkiye firmasında 8 yıl yöneticilik yapan Nata Vega Outlet AVM Müdürü Tahir Çelik, Ankara'ya 3 yeni AVM yapıldığını açıkladı.

AVMler yeni yıl hediyesinde yarışıyor!

Yeni yıla sayılı günler kala daha çok müşteri çekmek isteyen alışveriş merkezleri (AVM) düzenledikleri kampanyalarla 2012 model lüks araçlar hediye ediyor

Koçtaş, Ankaradaki 3üncü mağazasını açtı!

Koçtaş Türkiyedeki 33üncü, Ankaradaki 3üncü mağazasını Gordion Alışveriş Merkezinde hizmete açtı. 4 bin 500 metrekare büyüklüğündeki yeni mağazası ile birlikte Koçtaş, toplamda 175 bin metrekarelik satış alanına ulaştı

Velux'ten yeni uzaktan kumandalı çatı penceresi

Velux tüm elektrik aksamı üzerinde bulunan uzaktan kumandalı çatı penceresi INTEGRA®'nın yeni nesil geliştirilmiş modelini piyasaya sürdü.

Tekirdağ'a yeni kent merkezi projesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, şehrin en önemli projesi olan yeni kent merkezi projesi için 6 bin dönüm alanda düzenleme yapacaklarını söyledi.

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

ankaradaki yeni avmler Haberi

ankaradaki yeni avmler

Sektörde 50.yılını dolduran ve bünyesinde birçok AVM'yi barındıran Alman Ece Türkiye firmasında 8 yıl yöneticilik yapan Nata Vega Outlet AVM Müdürü Tahir Çelik Ankara okuyucularına Nata Vega Outlet'in güzelliklerini anlattı. Yılda 5 milyon kişi tarafından ziyaret edilen AVM'deki 98 metrelik akvaryumun artık bir kültürel miras olduğunun altını çizdi. 


Öncelikle kendinizden biraz bahsedebilir misiniz? Bu sektöre nasıl adım attınız? 

Sektörde 50.yılını dolduran ve bünyesinde birçok AVM'yi barındıran Alman Ece Türkiye firmasında 8 yıl yöneticilik yaptım. Perakende sektöründe toplam 17 yıllık tecrübem var. Çok uzun yıllar yabancı firmalarda çalıştım. 2014 Ocak ayı itibariyle Nata Vega Outlet'de AVM Müdürlüğü pozisyonunda göreve başladım. Göreve başladığımız yıllarda alışveriş merkezi kültürü aslında Türkiye'ye yeni yeni giriyordu. Çok katlı mağazacılık daha çok yaygındı. O yıllarda böyle yerler yapılacak....