07 / 05 / 2024

ankaradan da talep var

ankaradan da talep var

Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek kentsel dönüşüme en çok talep İstanbul'dan geliyor...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Ev almayı düşünenler dikkat! Gayrimenkul uzmanı açıkladı, fiyatlar işte bu tarihte artacak!

Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki düşüş altıncı ayda da devam ederken kiralamalara da talep azaldı. Peki konut fiyatları ne zaman artacak? İşte Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

TAB Gıda halka arzı ne zaman başlıyor?

Son dönemin en büyük halka arzlarından biri olması beklenen TAB Gıda'da talep toplama işlemleri 18-19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Elektrikli araçlara talep artınca şarj istasyonlarının sayısı da katlandı!

Küresel iklim krizi ve fahiş benzin fiyatları nedeniyle elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor. Elektrikli araçlara artan taleple birlikte elektrikli araç şarj istasyonlarının sayısı da Türkiye genelinde 4 bine dayandı.

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da ön talep avantajı! 

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön talep avantajları başladı. Projede evlerini öncelikle ön talep bırakanlar seçecek...

Gençler çok istiyordu Cumhurbaşkanı da yaptı! Talep artınca yaş sınırı yükseldi! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin isteğini geri çevirmedi. Talep artınca, yaş sınırı da ortadan kaldırıldı. İşte merak edilen detaylar!

Hazır giyim ve ayakkabıda büyük zam kapıda! Sektör temsilcileri öyle oranlar verdi ki...

Alım gücündeki erime sebebiyle ayakkabıda talep uygun fiyatlı, sentetik ürünlere kayarken, hazır giyimde de yerli çekildi, bazı firmalar artık satışlarının yüzde 60'lık bölümünü turistlere yapıyor. Fiyatlardaki artışa yetişemeyen vatandaşlar için ise çok büyük zamlar kapıda...

İstanbul'da yüksek kaliteli ofis binalarına talep artıyor!

Cushman - Wakefield tarafından yayınlanan "Türkiye Pazar Analizleri Üçüncü Çeyrek” raporuna göre; İstanbul'da ofislere dönüş artarken yüksek kaliteli binalara talep attı.

ankaradan da talep var Haberi

ankaradan da talep var

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Türkiye'de yaklaşık 6,5 milyon binanın yıkılacağı kentsel dönüşümün uygulanması için belediyeler, il çevre ve şehircilik müdürülükleri ile diğer kurumlardan teklifler gelmeye devam ediyor.


Bu kapsamda, şimdiye kadar İstanbul'un Gaziosmanpaşa, Esenler, Beyoğlu, Bağcılar, Kartal, Küçükçekmece, Sarıyer, Sultangazi, Zeytinburnu ilçelerinde yaklaşık 700 hektar alanın riskli ilan edilerek, dönüşüm uygulanması için talep geldi.


Bunlardan Beyoğlu Örnektepe-Sütlüce ile İstiklal Mahallesi'nde (Hacıhüsrev) yaklaşık 11 hektar, Esenler Atışalan Havaalanı ve Tuna mahallelerinde yaklaşık 10 hektar alan riskli ilan edildi.


Gaziosmanpaşa'da 392 hektar, Sarıyer'de 168, Zeytinburnu'nda 11 hektarlık bölgenin riskli alan talebi, Başbakanlığa iletilmiş durumda bulunuyor. 


ANKARA'DA MAMAK, ÇANKAYA VE ALTINDAĞ'DAN TALEP VAR


Ankara'nın Mamak ilçesinde 124, Çankaya'da 207, Altındağ'da 105 hektar olmak üzere toplam...