10 / 05 / 2024

ankastre serisi

ankastre serisi

Vestellendiren günler fırsat kampanyası için son gün. Ankastre setlerinde büyük indirim var. İhtiyacı olanlar stoklar tükenmeden hemen Vestel mağazalarına. Birçok üründe geçerli indirimden yararlanmak için bugün son gün acele edin! İşte, Vestel 19 Eylül 2022 fiyat listesi….

Arçelik'ten efsane kampanya! Ankastre fırın alana mini telve kahve makinesi hediye! Arçelik 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecek çiftler dikkat! Arçelik’ten A Fry Teknolojili Ankastre Fırın Alanlara 1.599 TL değerinde Mini Telve Kahve Makinesi hediye edilecek. Peki AFC 361 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Beko Beyond serisi ankastre fırın fiyatlarında son dakika! İşte Mart 2022 fiyat listesi..

Teknoloji ve tasarım Beko Beyond serisiyle bir araya geldi. Beko Beyond serisi ankastre fırınlarının fiyatları görenleri şaşırttı. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Silverline Soft Line serisi özel fiyatlarla satışta!

Silverline Ankastre’nin ilk ürettiği aspiratörden alan Soft-Line serisi 16 Eylül tarihine kadar çok özel bir fiyatla satışa çıktı.

HEP İstanbul için Arçelik özel mutfak üretti!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin “iyi yaşam” konseptiyle hayata geçirdiği Hayatımın Evi Projesi’nin mutfaklarında Arçelik grubunun en prestijli markası Leisure Patricia Urquiola Ankastre Serisi yer alıyor.

Franke'den Trendline Vintage Serisi!

Franke, Trendline Vintage Serisi ankastre ürünleri ile canlandırıyor. Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış Franke, ürün gamına eklediği renkli ürünleri ile alışılmış ankastre çizgisinin dışına çıkıyor.

Patricia Urquiola'nın Leisure Ankastre Serisi mutfaklara boyut kazandırdı!

Dünyaca ünlü ve lüks markaların tasarımcısı Patricia Urquiola tarafından yeni bir bakış açısıyla tasarlanan, farklı ihtiyaçları karşılayacak en geniş Leisure Ankastre Serisi mutfaklara yeni bir boyut kazandırıyor.

Silverline Ankastre ile hikayesi tadında yemekler!

Silverline Ankastre tüketicisine çok özel bir yemek kitabı hazırladı... Ünlü şef Yağız İzgül'ün tariflerinin yer aldığı ve hayata dair yazdığı kısa hikayeler ile renklenen "Hikayesi Tadında Yemekler" adındaki kitap mutfakların yeni rehberi olacak...

Sur Çelik Kapı Motta Serisi!

Sur Çelik Kapı Motta Serisi İle Tasarım Ve Güvenliği Buluşturuyor. Kapı sektöründeki yenilik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sur Çelik Kapı, Motta serisi ile tasarımı, güvenlikle birleştirerek kapınıza getiriyor...

Yurtbay Seramik'ten Timber Serisi!

Yurtbay Seramik, ahşabın eşsiz dokusunu seramik şıklığıyla mekânlara taşıyor. Son yılların trendi ahşap efektli yer ve duvar karoları, Yurtbay Seramik’in tasarım farkıyla Timber Serisi’nde buluşuyor...

Kibrıd Meterial Luminose serisi ile mermerin aydınlık dokusuna yolculuk!

Uluslararası duvar ve zemin kaplama sektörünün öncü markalarını Türkiye’de başarıyla temsil eden kibrID MATERIAL, Luminose serisi duvar kaplamaları ile iç mekanlara ışığın büyüleyici etkisini taşıyor.

Graniser Metallic Sense serisi ile metali sanata dönüştürdü!

Graniser, yaşam alanlarında değişiklik ve alışılagelmişlikten uzaklaşmak isteyenler için özel bir seri sunuyor. Digital baskı teknolojisi ile metal görünümünü mekanlara taşıyan Metallic Sense serisi, görünümü ve desenleri ile dikkat çekiyor.

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal hali!

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal halini yansıtıyor. Kullanıldığı mekâna doğal bir zenginlik ve dekorasyon tercihlerine mükemmel bir alternatif sağlayan ahşap görünümlü zeminler modern tarzla bütünlük sağlıyor.

Kalebodur'dan C-Extreme serisi!

Kalebodur'dan C-Extreme serisi ile ince uzun ebatlarıyla döşemede farklılıklar yaratacaksınız. Renkli body porselen ve rektifiyeli olarak üretilen bu serinin beyaz, gri ve antrasit olmak üzere 3 rengi bulunuyor.

ankastre serisi Haberi

ankastre serisi

Tasarımıyla herkesi cezbeden Vestel Rustik serisi, şimdi indirimli fiyatıyla raflarda yerini aldı. Davlumbaz, ocak ve ankastre fırından oluşan set şimdi çok daha uygun fiyata datışta.

Vestel ankastre davlumbazın geri dönüş önleme sistemi sayesinde tek yönlü hava akışı ile çekilen koku dışarı aktarılır. Ayrıca dışarıdan kötü koku gelmesini engeller.

3 kademeye sahip olan davlumbaz, 469 m³/saat emiş gücüne sahiptir. D, enerji sınıfında enerji harcayan Vestel davlumbazın, 3 yıl garantisi vardır.

Vestel 4 gözü gazlı ankastre ocak, alevi istenmeden kapandığında gaz emniyeti devreye girer, gazı keserek zehirlenme riskini ortadan kaldırır. Vestel, sizin ve evinizin güvenliğini sağlar.

Her bir gözde bulunan ateşleme sistemiyle ocağınızı tek bir hareketle yakabilirsiniz.

Vestel ankastre fırın, elde hazırladığınız ekmek hamurunuzu 30- 40 dakika dinlendirdikten sonra; ekmek...