04 / 05 / 2024

ankra Nefis Çankaya Evleri satılık

ankra Nefis Çankaya Evleri satılık

Metropol yaşama alışkın olanlar için “doğa” kent merkezinin dışında başlarken, “Nefis Çankaya Evleri”, temiz hava ve yeşil manzarayı Başkent’in kalbine getirdi. 2017 yılının Ağustos ayında teslim edilecek projede daire fiyatları 317 bin TL'den başlıyor.

Nefis Çankaya Evleri’nde yaşam başladı!

Ankara'da hayata geçirilen Nefis Çankaya Evleri'nde yaşam başladı. Nefis Çankaya Evleri projesi “Doğanın içinde bir şehirli” sloganı ile yükseliyor. 

Nefis Çankaya Evleri'nde teslimler bu yıl!

Ankara Çankaya'da inşa edilen Nefis Çankaya Evleri'nin bu yıl teslim edilmesi planlanıyor. Tüm hızıyla devam eden proje son fırsatlarla sahiplerini bekliyor.

Nefis Çankaya Evleri’yle kentin içinde bahçeli ev yaşamına ulaşın!

Nefis Çankaya Evleri’nde yerini alanlar tam anlamıyla ‘nefis’ bir hayatın keyfini sürecek. Farklı konut tiplerinde toplam 209 konutun yer aldığı proje, 20’şer katlı iki kule ve yatayda baza bloklardan oluşuyor.

Nefis Çankaya Evleri’nin yüzde 80'i tamam!

Temiz havası ve eşsiz manzarasıyla Başkent Ankara’nın merkezine en yakın nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi cepheli Nefis Çankaya Evleri’nde kaba inşaatın büyük çoğunluğu tamamlanırken, ekip aynı hız ve heyecanla detaylara yoğunlaştı.

Nefis Çankaya Evleri’nden konut alanlar yüzde 30 kazandı!

Ankara denince ilk akla gelen semt Çankaya’dır. 2-3 katlı yaklaşık 40-50 yıllık evleri ile günümüz şartlarına uyum sağlayamayan Çankaya, konut projelerinin hayata geçirilmesiyle eski ‘kazandıran’ günlerine yeniden dönmeye başladı.

Nefis Çankaya Evleri'nde teslimat 2017'de!

Nefis manzarasıyla Ankara’nın doğal yaşam alanı İmrahor Vadisi’nin karşısında bulunan Nefis Çankaya Evleri, YP İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Nefis Çankaya Evleri'nde 1.361 TL’den başlayan taksitlerle!

Başkent Ankara’nın en önemli bölgelerinden Çankaya’nın merkezinde, doğayla iç içe bir yaşam sunan Nefis Çankaya Evleri, ayrıcalıklı yaşam düşleyenlere özel kampanyalar başlattı.

Nefis Çankaya Evleri sahiplerine 9 ayda yüzde 35 kar sağladı!

Nefis Çankaya Evleri, 9 ay gibi kısa bir sürede konut sahiplerine yüzde 35’e varan kazanç getirdi. YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Çankaya, Nefis Çankaya Evleri’ne Ankaralılar’ın büyük ilgi gösterdiğini belirtti.

Ankara'daki iki dev proje birlikte büyüyor!

YP İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Ankara'da hayata geçirdikleri Nefis Çankaya Evleri ve Koordinat Çayyolu projelerini anlattı.

Nefis Çankaya Evleri gün ışığını konut sahipleriyle buluşturuyor!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim yerlerinden Çankaya’da inşa edilen Nefis Çankaya Evleri de gün ışığının mutluluğunu konut sahipleriyle buluşturan o projelerden biri…

Nefis Çankaya Evleri, Ekin Endüstriyel'i tercih ediyor!

Ankara'nın doğal yaşam alanı İmrahor Vadisi'nde yükselen Nefis Çankaya Evleri, ısıtma soğutma işlemlerinin gerçekleşmesi için ‘’MIT ‘’markalı ürünleri tercih ediyor.

Nefis Çankaya Evleri'nin yüzde 73'ü satıldı!

Başkent Ankara’nın merkezinde, konut sahiplerini doğayla buluşturan Nefis Çankaya Evleri de, uygulanan doğru planlama ile başarılı bir satış grafiğine sahip olan projelerden bir tanesi…

Ankara Nefis Çankaya ödeme planı!

Ankara Nefis Çankaya ödeme planı dahilinde firma bünyesinde sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. 209 konutluk Nefis Çankaya Konutları projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

ankra Nefis Çankaya Evleri satılık Haberi

ankra Nefis Çankaya Evleri satılık

Şehrin stresinden uzak yaşam isteyenler genellikle kentten biraz daha uzak bölgelerde inşa edilen konut projelerine yöneliyor. Başkent Ankara’da İncek ve Beytepe bölgesi bu noktada öne çıkarken, kent merkezinden vazgeçmeyen konut sahipleri ise temiz havadan uzak, klasik konutlarda oturmaya ister istemez devam ediyor. 


Başkentli’nin en fazla tercih ettiği yerleşim yerlerinden Çankaya’da çok sayıda konutun yer alması nedeniyle sıkışık bir görünüm oluşturulduğunu vurgulayan YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, bölgeden ayrılmak istemeyenlerin ise 30-40 yıllık binalarda yaşamını sürdürmeye devam ettiğini ifade etti.


Büyükşehirlerde hayatın genellikle ev ve iş arasında geçtiğini, Ankara’da da durumun bu şekilde devam ettiğini kaydeden Çankaya, “Trafik, iş stresi ve daha birçok etken günümüz şehir insanının yaşam kalitesini düşürüyor. Bu yüzden de evinde rahat etmek, konfora ulaşmak, aynı...