07 / 05 / 2024

Anna Maria Juretko biyografi

Anna Maria Juretko biyografi

Ankara İç Mimarlık Tasarım Şefi Anna Maria Juretko kimdir? İç Mimar Anna Maria Juretko, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Anna Maria Juretko, ne zamandan beri Ankara İç Mimarlık'ta?

Marco Maria Bianconi kaç dil biliyor? Hangi ülkelerde çalıştı? Cementir Honding’te hangi alanda çalışıyor?

Marco Maria Bianconi kimdir? Hangi üniversitelerde lisans ve yüksek lisans eğitimlerini aldı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Marco Maria Bianconi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Four Seas Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Four Seas Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nına Yunosheva ve Anna Kunına ortaklığında kuruldu.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Türk müteahhitler Ukrayna'da savaşın yaralarını saracak! 

Altyapı Bakan Yardımcıları Anna Yurchenko ve Mustafa-Masi Nayyem başkanlığındaki Ukrayna Heyeti, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) ev sahipliğinde Türk müteahhitlik ve teknik müşavirlik firmalarıyla görüştü. TMB Başkanı Eren, Türk müteahhitlerin, Ukrayna'nın yeniden inşası konusunda en doğru te

İspanya’dan tarihi karar! Zenginlere ek vergi getiriliyor

İspanya Maliye Bakanı Maria Jesus Montero, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın başlaması ile birlikte başlayan yüksek enflasyon rakamları ve enerji krizi sorunlarına karşı zengin kişilerden ek vergi alınmasına yönelik çalışma başlattıklarını duyurdu. İşte detaylar…

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

A2n İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A2n İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Anna tarafından kuruldu.

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad El Mourad tarafından kuruldu.

Anna Yatırım ve Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anna Yatırım ve Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim İslam, Abdullah İslam ve Hamit İslam ortaklığında tarafından kuruldu.

Maria Otelcilik Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maria Otelcilik Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Roaa Afunı tarafından kuruldu. 

Bistun Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bistun Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Oğyuzhan Meyvali ve Anna Adıbkıa tarafından kuruldu. 

Öz Maria İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Maria İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hayri Pınar tarafından Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Makani Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makani Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bakırtaş, Anna Loladze ve Maka Rostıashvıllı ortaklığında kuruldu.

Anna Maria Juretko biyografi Haberi

Anna Maria Juretko biyografi

Anna Maria Juretko kimdir?

Anna Maria Juretko, Polonya uyruklu 1981 Wroclaw doğumlu. Collage of Humanities ‘in İçmimarlık Fakültesinde eğitimini tamamladı. 


Wroclaw University of Economics ‘de master programını tamamladı. 2009 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünde eğitim aldı. 


Kültürleri birbirinden farklı bir çok ülkede bulunmuş ve dikkatini çeken tasarımlardan etkilenmiştir. Projelerinde oluşturduğu tasarım dilinin etkileşim kaynağının farklı kültürlere olan seyahatleri olduğuna inanmaktadır. 


2012 yılından itibaren Ankara İç Mimarlık ‘ta Tasarım Şefi olarak görev almaktadır.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan oluşan genç ve yenilikçi bir ekip tarafından yürütülmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmet, ürün çeşitliliği, kapasite ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği sektörün Ankara’daki en büyük firması...