02 / 05 / 2024

anne okulu projesi

anne okulu projesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime yönelik hizmetleri arasında başı çeken ve Türkiye’ye örnek olan Bilgievleri yeni eğitim - öğretim dönemine hızlı başladı. Anne Okulu Projesi yine gözlerin Kocaeli’ne çevrilmesine neden olacak.

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ'den İstanbul'a 1.692 konutluk yeni proje geliyor! ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Maltepe Atışokulu projesi için düğmeye basıldı. Söz konusu projede 1.692 yeni konut yer alacak.

Bosna Hersek'te Balkan Gençlik Okulu açıldı!

Bosna Hersek Saraybosna'da, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının (YTB) desteğiyle gerçekleştirilen "Balkan Gençlik Okulu" projesi açıldı. 

Sivas'ta Futbol Okulu için imza atıldı!

Sivas Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "300 derslikli bir okul ve 100 yataklı bir yurt yapılacak." dedi. 

TOKİ Niğde 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Çekmeköy Engelliler Okulu projesi için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Ekim 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada hayata geçirilmesi planlanan engelliler okulu için yapım protokolü imzalandı.

ÇATIDER'den ilk uzaktan eğitim projesi!

ÇATIDER, inşaat sektörünün ilk uzaktan eğitim projesi Yapı Okulu ile çatıcılık mesleğine adım atmaya hazırlanan ustalara ücretsiz eğitim verecek.

Çanakkale Kayadere Köy Okulu yenilendi!

Kale 1915 "Yaşam ve Konut Projesi", Vizyon Reklam ve Kayadere Muhtarlığı işbirliğinde tadilatı gerçekleştirilerek yenilenen eski Kayadere Köy Okulu, Halk Eğitim Merkezi adına kullanılmak üzere hizmete açıldı.

Diyarbakır Anne Oteli Projesi başladı!

Diyarbakır'ı ziyaret eden Fatma Betül Sayan Kaya, bölgedeki projeleri anlattı. Kaya, Anne Oteli Projesi’ni başlattıklarını belirtti.

Adana'da hükümlüler 76 okulu yeniledi!

Adana'da "Ben De Varım Projesi" kapsamında inşaat, boya ve klima bakım-montajına yönelik meslek edindirme kurslarını tamamlayan hükümlüler 76 okulu yeniledi. Hükümlülere sertifika verildi.

Isparta Kara Havacılık Okulu projesi revize edildi!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Isparta Kara Havacılık Okulu Projesi'nde revizyona gidildi. Proje tamamlanma aşamasına gelirken, Etimesgut Kara Havacılık Okulu Komutanlığı'nın tamamen Isparta'ya taşınmasına karar verildi.

Yenikent Meslek Yüksek Okulu ihaleye çıkıyor!

Yenikent bölgesindeki kalıcı iş yerlerini Meslek Yüksek Okulu’na dönüştürme projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “MYO’nun Yenikent’e taşınması konusunda gerekli çalışmayı başlatıyoruz.

anne okulu projesi Haberi

anne okulu projesi

Bilgievleri bu yıl çocukların yanı sıra anneleri de eğitim şemsiyesin altına alacak. Özellikle bu sezon uygulanacak olan “Anne Okulu” Projesi yine gözlerin Kocaeli’ne çevrilmesine neden olacak.



ANNE OKULU TÜRKİYE’YE MODEL OLACAK


Yaz dönemi boyunca üzerinde çalışılan ve adını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’ndan alan proje Bilgievleri’nin annenin çocuk üzerindeki tartışmasız etkisini de ne kadar önemsediğini ortaya koydu.




ANNE OKULU PROJESİ


Proje, Bilgievleri’nde devam eden değerler eğitimi çalışmalarına destek amacıyla ortaya çıktı. Projenin ana temasını “anne” kavramı oluşturdu.


PROJE NASIL UYGULANACAK?


Proje, haftalık seminerler dizisi halinde planlanan toplamda 7 konu üzerinden programlanacak. 4 konu ortak olarak tüm bilgievlerinde uygulanacak. Diğer 3 konu ise bölgesel ihtiyaçlar neticesinde bilgievi idarecisi, eğitmenleri, danışma ve rehberlik uzmanları ile istişare edilerek karar verilecek. Anneler 7. hafta sonunda mezun olacak, 8. Hafta...