04 / 05 / 2024

Another World projesi

Another World projesi

Alanya'nın yükselen değeri ve en prestijli projesi olan Another World, 5 yıldızlı otel konforunda olan dairelerini satışa sundu.

Another World'te 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

MOZAİK inşaat tarafından Alanya'da inşa edilen Another World projesinde anahtar teslim dairelerin fiyatları 1+1'ler için 230 bin lira ve 2+1'ler için 289 bin liradan başlıyor.

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Sunset İncek’e World Architecture Community ödülü!

Ülkealan Yapı imzası ile İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesi dünyanın önde gelen mimari tasarım ödüllerinden "World Architecture Community" tarafından düzenlenen yarışmada "Designed" dalında ödül kazandı...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi, TRT World dünyaya duyuracak!

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olma özelliğine sahip olan İstanbul Yeni Havalimanı'na bu akşam yapılacak tarihi iniş TRT World'den tüm dünyaya canlı yayınla duyurulacak...

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

World Cities Expo İstanbul, Mayıs'ta düzenlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Big Smart İstanbul' sloganıyla başlattığı Akıllı Şehir Projesi’nin en önemli sac ayaklarından biri olan World Cities Expo İstanbul, mayısta İstanbul’da düzenlenecek.

Kültür Yolu projesi Ünye'yi turizm kenti yapacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bugün Ünye Kalibya World Otel’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Çamyar, Ünye’nin turizm kenti olma yolunda en önemli projesi olan “Kültür Yolu projesi hakkında bilgi verdi.

Alanya Another World'de son etap daireler satışta!

Another World projesinde, son etap daireler de satışa sunuldu. Yatırım amacıyla düşünüldüğünde kısa vadede kazanç getiren proje, yaşam için kullanıldığında özellikle çocuklu ailelerin tüm ihtiyacını karşılayan, güvenli bir ortam sunuyor.

Alanya Another World'de 289 bin TL'ye 2+1!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da projelendirilen Another World'de 6 farklı daire tipi bulunuyor. 17 bin metrekare arsa içinde konumlanan sitede yatırımcı firma 5 yıldızlı otel konforunda yaşam garantisi veriyor.

Alanya Another World'te son daireler satışta!

Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan Alanya'daki Another Wolrd projesinde son etap daireler satışa sunuldu. 17 bin metre kare alana kurulu projede 5 yıldızlı otel konforunda 6 farklı daire tipi bulunuyor.

Mozaik İnşaat Another World'te 230 bin TL'ye!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da projelendirilen Another World'de 6 farklı daire tipi bulunuyor. Daire fiyatları 1 +1 'lerde 230, 2+1 'lerde ise 289 bin liradan başlıyor.

Another World projesi Haberi

Another World projesi

Alanya'nın en seçkin ve prestijli projesi olan Another World, 5 yıldızlı otel konforunda olan daireleri satışa sundu, 17.000 metre kare alana kurulu ve Alanya'nın en prestijli projesi olan Another World'de 230 bin liradan başlayan evler, geleceğe yatırım yaparken mutlu bir hayat yaşamak isteyenler taralından da tercih ediliyor. Evlerin kullanışlı yapısı, 1+1'den dublekse kadar 6 farklı daire seçeneği ve en önemlisi 5 yıldızlı otel konforundaki aktivite alanları, SPA ve restoranları ile Another World; Alanya'da gerçekten bambaşka bir dünya yarattı. 


TAM SİZE GÖRE 

Yaz - kış yaşanabilecek, yatırım amacı ile alınıp kiraya verilebilecek, her aile modeli için uygun Another World daireleri, özellikle çocuklar için tam bir cennet. Kreş, hamam, spa, restoran, alışveriş merkezi, squash ve spor salonu, açık - kapalı yüzme havuzu, tenis...