29 / 04 / 2024

ANSİAD konusu

ANSİAD konusu

Antalya Sanayici İşadamları Derneği (ANSİAD) İnşaat Sektörü Toplantısı yapıldı. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Bülent Yavuz: "Kentsel Dönüşüm Master Plan Çalışmaları'nın tamamlanabilmesi için STK'ların desteği önemli" dedi.

Akbank eylül kampanyası: 300 TL Hediye kazanma şansı! detaylar burada!

Akbank, önceki kampanyalarıyla müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor ve Eylül ayına özel olarak yepyeni bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, belirli adımları takip edenler 300 TL'lik özel bir hediye kazanma şansını yakalayabilecekler. İşte, Akbank'ın Eylül ayı kampanyası ayrıntıları...

Togg başvuru adımları tek tek açıklandı! Togg için 60 bin TL ödeme şartı!

Togg’da sıra satın alım konusu merak edilmeye başlanırken, Togg sipariş süreci bugün başlayarak, 27 Mart tarihine kadar devam edecek. T10X’e sahip olmak isteyen kişiler için Togg başvuru adımları ise tek tek açıklandı.

Küresel piyasalarda Fed şoku! Fed'in ultra şahin adımları piyasaları nasıl etkileyecek?

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) çarşamba günü faiz kararını açıklayacağı haftaya temkinli şekilde başlarken, nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu. Peki Fed'in ultra şahin adımları piyasaları nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Emekli bayram ikramiyesinde tutar belli olduktan sonra hükümetten son dakika adımı! '5 bin lira iki taksit halinde...'

Emekli bayram ikramiyelerinin tutarı uzun bir bekleyiş sonrasında hükümet tarafından açıklandı. Söz konusu tutarın bütçe ödemelerini zorlamaması adına 'zam' başka bir bayrama bırakıldı. Hükümete yakın kaynaklardan elde edilen son dakika bilgisi gözleri Ankara'ya çevirdi.

BOTAŞ'ın yaptığı sır anlaşma ortaya çıktı! Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra gelen bomba adım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş yüzünden Rus gazını kullanmak istemeyen AB ülkeleri Rusya'ya yaptırım kararı aldı. Söz konusu ülkeler Rus gazına alternatif olarak LNG alıp depolama yoluna gitme kararı aldı. Türkiye de benzer bir adım için düğmeye bastı.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak lüks villayı satışa çıkardılar!

Urla’daki lüks bir sitede yer alan villanın satışını kolaylaştırmak isteyen dolandırıcılar Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak ilan yayınladı. Oktay Kaynarca söz konusu dolandırıcılar için mahkemeye başvurdu. 

Adıyaman'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adıyaman İcra Dairesi, Adıyaman İl, Merkez İlçesi'nde bulunan LPG dolum tesisi ve binasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 514 bin 481 TL olarak belirlendi. 

Antalya'nın kentsel dönüşüm ana planı hazırlanmalı!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD), İnşaat Sektörü Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Anntalya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Balcı, ''Antalya'da “kentsel dönüşüm ana planı” hazırlanmasına ihtiyaç vardır” diye konuştu.

Menderes Türel: Konyaaltı Sahil Projesi’ni biz yapacağız!

ANSİAD’ın konuğu olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada “İki ihalesine de katılım olmayan Konyaaltı Sahil Projesi’ni yapım ihalesine çıkarak biz gerçekleştireceğiz” dedi

Antalya'da metrekare fiyatları arttı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ANSİAD'ın düzenlediği toplantıda iş adamlarıyla bir araya geldi. Bölgedeki yatırımlardan ve projelerden Türel, gayrimenkul fiyatlarının arttığını belirtti.

Ruslar Antalya'daki gayrimenkullerini satıyor!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, Türkiye'den gayrimenkul alanlara vatandaşlık verilmesinin 200-300 bin dolara düşürülmesi gerektiğini belirtti.

Yabancıya konut satışlarında 15 milyar doları yakalamak mümkün!

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, inşaat sektöründeki son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin ayrıntıları...

ANSİAD konusu Haberi

ANSİAD konusu

Antalya Sanayici İşadamları Derneği (ANSİAD) İnşaat Sektörü Toplantısı yapıldı. Riskli alan çalışması ile ilgili Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalardan bahseden Bülent Yavuz, sürecin devam etmesi gerektiğine dikkat çekerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Kentsel Dönüşüm Master Plan" çalışmalarının ivedilikle tamamlanabilmesi için sivil toplum örgütlerinin desteğinin önemli olduğunun altını çizdi. 


Uygulamalar ve süreçler 


ANSİAD Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, ANSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, ANSİAD İnşaat Sektörü Başkanı Nail Karataş, ANSİAD İnşaat Sektörü Üyeleri, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Bülent Yavuz ile Şehir Plancısı Ersin Aksoy katıldı. ANSİAD İnşaat Sektörü üyelerine yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısında 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun, Uygulama Yönetmeliği ve Uygulama Süreci hakkında bilgi verildi. 


Riskli alan rotosı çizildi


Toplantıda konuşan Antalya...