18 / 05 / 2024

ANT Avrupa

ANT Avrupa

1991’de kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı. Şirketin yeni projeleri de yolda.

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

Ant Yapı Londra'daki projelerine hızla devam ediyor!

Ant Yapı, Avrupa'nın marka şehri Londra'da üç farklı lüks projesine hızla devam ediyor. Projeler yakın zamanda tamamlanmış olacak.

Ant Yapı, Avrupa'nın en yüksek binasını Rusya'da yaptı!

Küçük taşeronluk işleriyle girdiği Rusya pazarını kriz yıllarında terk etmeyerek ülkedeki yerine sağlamlaştıran Ant Yapı, 2000'li yıllardan itibaren üstlendiği büyük projelerle bu ülkedeki pazar payını yükseltti.

Ant Yapı, Rusya'da Avrupa'nın en büyük gökdelenini dikti!

Mehmet Okay, "Ant Yapı, küçük çaplı taşeronluk işleriyle girdiği Rusya pazarında, kriz dönemlerinde yaptığı projeler sayesinde bugün önemli bir konuma geldi." dedi.

Ant Yapı 4 yeni projeyi hayata geçiriyor!

Ant Yapı, Avrupa'nın en yüksek binası unvanını alan OKO Towers'tan sonra Rusya'da en büyük havaalanı Domodedovo'nun Terminal 2 binasının da bulunduğu dört yeni projeyi hayata geçiriyor.

Ant Yapı Moskova'da OXO projesine imza attı!

1991’de kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı. Şirketin yeni projeleri de yolda.

Ant Yapı'da yeni projeler yolda!

Dört ortağın 1991'de kurduğu Ant Yapı, Moskova'da 0X0 adını taşıyan proje İle Avrupa'nın en yüksek binasına imza attı. Şirketin yeni projeleri de yolda.

Ant Yapı 20 şantiyede 2 milyar dolarlık iş yürütüyor!

Dört ortağın 1991’de kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı. Ant Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı’yı ve projelerini anlattı.

Ant Yapı imzalı Avrupa'nın en yüksek binası Haziran'da teslim edilecek!

Daha önce 305 metreyle Moskova’ya Avrupa’nın en yüksek binasını inşa eden Ant Yapı, kendi rekorunu OKO Towers'la kırdı. Kuleler haziranda teslim edilecek.

Ant Yapı Rusya'da orta ve dar gelirliler için konut üretecek!

Rusya’nın yeni ticaret merkezi Moscow City’ye Türk inşaat firmaları damgasını vurdu. 15 gökdelenin 13’ünü Türk müteahhitler yaptı. Ant Yapı ise bölgede Avrupa’nın en yüksek binası OKO Towers’ı inşa etti

Avrupa'nın en yüksek binasını Ant Yapı inşa ediyor!

Avrupa'nın en yüksek binasını Moskova'da inşa eden Ant Yapı, gökdeleni haziran ayında teslim edecek. Firma yüzde 70'ini Türk firmalarının üstleneceği 'Yeni Moskova' projesinde ise 15 bin adet sosyal konut yapacak

Ant Yapı Yeni Moskova'da sosyal konut yapacak!

352 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksek binasını Moskova’da yapan Ant Yapı, şimdi de Yeni Moskova olarak adlandırılan bölgede sosyal konut yapacak.

Ant Yapı kendi rekorunu kırdı hedefi ‘Yeni Moskova’!

Moskova’daki 352 metrelik OKO Towers’ı inşa ederek Avrupa’nın en yüksek binası rekorunu egale eden Ant Yapı, şehrin toplu konut bölgesinde 15 bin adetlik sosyal konut işine başladı

ANT Avrupa Haberi

ANT Avrupa

Mehmet Okay, Cengiz Karaduman, Kadir Tokman ve Hasan Yılmaz’ın 1991 yılında kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı.


Şişli-Bomonti’deki Türkiye’nin en yüksek ikiz kuleleri Anthill’de de imzası bulunan şirket, hâlâ dünya genelinde toplam 20 şantiyede 2 milyar dolarlık iş yürütüyor.



‘Uluslararası 250 müteahhit’ sıralamasına da üst sıralardan giren Ant Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Star gazetesinden Yaşar Kızılbağ’ın sorularını cevaplandırdı.



-Ant Yapı nasıl kuruldu?



M. Okay: Biz 4 ortağız. Üniversite hayatından sonra bütün ortaklar profesyonel olarak Mesa’da işe başladık. Bütün ortaklar yaklaşık 10-15 yıl çalıştıktan sonra 4 ortak 1991 yılında Ant Yapı’yı kurduk. Ağırlıklı Rusya’da iş yapmaya başladık. Ufak taşeronluk hizmetleriyle başlamıştık. 1990’yı yılların sonunda da Türkiye’de proje geliştirmeye başladık. Orada kazandıklarımızla...



-Peki Rusya’daki ilk...