12 / 05 / 2024

Ant inşaat

Ant inşaat

Ant İnşaat; Güney Sudan'da THE LOUIS BERGER GROUFA yapmakta olduğu yol projesinde çalışmak üzere; şžantiye şefi, teknik ofis mühendisi, teknik ofis mühendisi, saha mühendisi, kalite kontrol teknisyeni ve inşaat mühendisi arıyor...  

Ant Yapı Mirny Uçak Terminali’nin inşaatına başladı!

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli proje hayata geçiren,Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alanAnt Yapı, Rusya’nın Yakutistan Bölgesi’nin Mirny şehrinde yeni bir havalimanı inşaatına başladı.

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

İnşaat sektöründe ezber bozuldu!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Kovid-19 ile hayatımıza giren 'yeni normal' kavramıyla birlikte her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ezberlerin bozulduğuna dikkat çekti. Okay, "Faiz indirimi hem sektöre hem de konut satın almayı planlayanlara can suyu oldu" dedi.

Ant Yapı, Domodedovo Havalimanı’nın inşaatını bitirdi!

Rusya inşaat sektörünün önemli oyuncularından Ant Yapı, ülkenin ilk özel havalimanı Domodedovo’nun inşaatını bitirdi. 700 milyon dolarlık yatırım ülkenin en büyük ikinci havalimanı...

Antplato inşaatında sona gelindi!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

Ant İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Sarı tarafından 200 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstil Kent Caddesi'nde kuruldu.

Rusya'da hangi Türk inşaat firmaları çalışmaya devam edecek?

Rus basını çalışmasına izin verilecek Türk inşaatçıları açıkladı. Buna göre, listede Enka, IC Ictas, Renaissance Construction, Ant Yapı dışında sadece Moskova’da değil diğer bölgelerde de faaliyet gösteren Mebe ve Odak Group gibi şirketler de yer alıyor.

Ant Yapı Rusya'da havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi!

Uluslararası alanda iş yapan 250 müteahhit firma listesinde 92. sırada yer alan Ant Yapı, Rusya'da 500 milyon dolarlık havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi.

Bilecik Gençlik Merkezi binasının inşaatında sona gelindi!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Gençlik Merkezi binası inşaatında sona gelindi.2014 yılında inşaatına başlanılan 1 milyon 790 bin sözleşme bedelli merkez, gençlerin sosyal, kültürel yaşantısına yön verecek

Ant Yapı Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütüyor!

ANT YAPI, Kartal bölgesinde yer alan İş GYO’ya ait üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütüyor.

İnşaat sektörü rotasını yurtdışına çeviriyor!

Türk inşaat sektörü, yurtiçinde yaptığı markalı konutların yanı sıra yurtdışını da ihmal etmiyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Artık yönümüzü yurtdışına çeviriyoruz. Dışarıda çok büyük bir potansiyel var” dedi..

Manzara Adalar Kartal'da inşaat çalışmalarına başlandı!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar'ın satışta olan dairelerinin yüzde 30'u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı'nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı 3 boyutlu izlenebiliyor

Ant inşaat Haberi

Ant inşaat

 Ant İnşaat Maden Sanayi Limited şžirketi

Ant İnşaat; Güney Sudan'da THE LOUIS BERGER GROUFA yapmakta olduğu yol projesinde çalışmak üzere;     .

şžantiye şžefleri (Ref: şş)

* En az 10 yıl yol inşaatı tecrübeli,
çok iyi ingilizce bilen, inşaat Mühendisi

* Teknik Ofis şžefi (Ref:TOşž)
En az 5 yıl tecrübeli, çok iyi ingilizce bilen inşaat Mühendisi

* Teknik Ofis Mühendisi (Ref: TO)
En az 2 yıl tecrübeli, ingilizce bilen inşaat Mühendisi

* Saha Mühendisleri (RefcSM)
En az 2 yıl tecrübeli, ingilizce bilen inşaat Mühendisi

* Makina şžefi (Ref: Mşž)
- En az 10 yıl tecrübeli, İngilizce bilen

* Kalite Kontrol Teknisyeni (Ref: KKT)
- En az 5 yıl tecrübeli
- İstanbul merkez ofisinde...