02 / 05 / 2024

ant teras evleri küplüce

ant teras evleri küplüce

İnşaat çalışmalarına henüz başlanmayan Antteras projesi İstanbul Küplüce'de hayata geçirilecek. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Natura Teras Evleri satışta! Yeni proje! 

Natura Teras Evleri projesinde konut satışları başladı. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Peki Natura Teras Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Natura Teras Evleri ile ilgili merak edilenler... 

Ömerli Kasaba Evleri'nde 16 villayı Ant Yapı yapacak!

İş GYO'nun İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde geliştireceği Ömerli Kasaba Evleri projesindeki 16 adet villa Ant Yapı tarafından yaptırılacak.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Kuleli Evleri terasıyla yaz enerjisini getiriyor!

Yıldırım Yapı Grubu Bomonti’de inşa ettiği Kuleli Evleri Poyraz II projesi ile teras keyfini şehrin merkezine taşıyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Teras Kule Evleri fiyat 2017!

Teras Kule Evleri fiyat listesi 375 bin TL'den başlayarak değişiyor. Teras Kule Kartal'da 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Teras Kule Evleri satış fiyatları!

Teras Kule Evleri satış fiyatları evlerde 370 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Kartal'da sıfır faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor...

Kağıthane Adatepe Teras teslim tarihi!

Kağıthane Adatepe Teras teslim tarihi Mart 2017 olarak belirtiliyor. Adatepe Teras Evleri'nde 0,50 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Adatepe Teras fiyat ve ödeme planı!

Adatepe Teras Evleri, Tora İnşaat imzası ile Kağıthane Çeliktepe'de inşa ediliyor. Proje 19 katlı tek blok olarak yükseliyor.

Adatepe Teras Evleri iletişim!

Anahtar teslimlerin 2017'de yapılması hedeflenen Adatepe Teras Evleri Tora İnşaat imzası taşıyor. Projede ev fiyatları 395 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Adatepe Teras Evleri 395 bin TL'ye!

Toplam 82 adet daireden oluşan Kağıthane Adatepe Teras Evleri 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Dap Kartal Teras Kule Evleri ödeme!

Teras Kule Evleri, İstanbul Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde inşa ediliyor. Dap Yapı imzası ile yükselen proje 360 daireli olarak planlandı.

Teras Kule Evleri satılık daire fiyatları!

DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule Evleri satılık daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Proje 360 adet daireden meydana geliyor.

Samsun Nu Teras Evleri fiyatlar!

Nur Yapı imzası taşıyan Samsun Nu Teras Evleri, Atakum'da yükseliyor. Teslimleri 2017'de başlayacak olan projede daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor.

ant teras evleri küplüce Haberi

ant teras evleri küplüce

Ant Yapı projesi olarak İstanbul Beylerbeyi Küplüce'de inşa edilen Antteras, 134 konuttan meydana gelecek. Projede inşaat çalışmalarına başlanmadı.


Ruhsat çalışmalarına devam edilen Ant Teras'ta konut tipleri 2+1'den başlayıp 5+1'e kadar değişiyor. Konutlarda birleştirme yapılarak ikiz ya da müstakil villaya dönüştürülebiliyor.


Küplüce Antteras'ta, Türk hamamı, çocuk oyun alanı, kuaför, yüzme havuzu, fitness center ve buhar odası gibi olanaklar yer alacak.



Teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması öngörülen Ant Teras Evleri Küplüce'de 2+1 dubleks konutlar 192 metrekare, 5+2 dubleks konutlar 479 metrekare sahip olacak.


Beylerbeyi Antteras projesinde yer alan villaların metrekare birim fiyatının ortalama 5 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişmesi planlanıyor.


Telefon: 0216 630 67 67

Web Adresi: www.antteras.com

Merve...