04 / 05 / 2024

ant teras lansmanı

ant teras lansmanı

Ant Yapı Küplüce projesi olan Ant Teras'ın lansmanı Ekim sonunda yapılıyor. Ant Teras'ta 108 dubleks ve 14 villa bulunuyor...

Antteras projesi 15 karede fotoğraflarla!

Ant Yapı tarafından Beylerbeyi Küplüce'de inşa edilen Antteras projesinin lansmanı Ekim ayı sonunda yapılıyor...

www.antteras.com internet sitesi açıldı!

Antteras lansmanı Ekim sonunda yapılıyor. Projenin 2015 yılında tamamlanıp, teslim edilmesi hedefleniyor...

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

Dap Teras Kule satışta! Metrekaresi 6 bin 680 TL!

DAP Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Teras Kule projesi metrekaresi 6 bin 680 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

Dap Teras Kule'nin lansmanı 5 Mayıs'ta!

Kartal’da geliştirilen ticari üniteler, ofisler ve rezidanslardan oluşan Teras Kule projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Kartal Teras Kule ödeme şekli!

Toplamda 360 adet daireden meydana gelen Kartal Teras Kule projesinde lansman öncesi avantajlı satışlar devam ediyor. İşte, Kartal Teras Kule ödeme şekli...

Teras Marmara Yuvacık'ta lansman satışları başladı!

Kavan Yapı A.Ş.’nin Kocaeli Yuvacık’ta başladığı, şehre heyecan katan yeni projesi Teras Marmara’da lansman satışları başladı. Projeye gösterilen ilgi, şimdiden beklentilerin üstünde.

İzmir Teras Gökyüzü Projesi!

Uzunyayla Group tarafından inşa edilen projesinin Swiss Otel'de lansmanı yapıldı. Toplam 10 dönüm arazi üzerine yayılan İzmir Teras Gökyüzü Projesi yeşil alanı 7 bin 500 metrekare olarak belirlendi.

İzmir Teras Gökyüzü projesi görücüye çıktı!

1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir’deki 3’üncü projesi Teras Gökyüzü’nü, gerçekleştirdiği bir lansman toplantısıyla basın mensuplarına tanıttı.

Green Village Şile 2'de lansman öncesinde yüzde 15 indirimle!

Ön talep sürecine özel lansman öncesinde yüzde 15 oranında indirim yapılan Green Village Şile 2 projesinde 1 oda 1 salondan dubleks teras ve bahçeli daire seçenekleri bulunuyor.

Green Village 2'de lansman dönemine özel yüzde 15 indirimle!

Lansman döneminin öncesine özel yüzde 15 oranında indirim uygulanan Green Village 2 Şile projesinde ön talep aşaması devam ediyor. Projede 1+1'den dubleks, teras ve bahçeliye kadar birçok konut seçeneği bulunuyor.

Green Village 2 Şile'de lansman öncesine özel yüzde 15 indirimle!

Lansman öncesine özel yüzde 15 oranında indirim uygulanan Green Village 2 Şile projesi kapsamında ön talep süreci de devam ediyor. Projede 1+1'lerden teras, bahçe ve dubleks seçeneklere kadar konutlar bulunuyor.

Skyland İstanbul'da 2. Etap Teras Evler lansman fiyatlarıyla satışta!

Skyland İstanbul'da 2. Etap Teras Evler lansman fiyatlarıyla satışta. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Skyland İstanbul Teras Evler lansman fiyatları!

Skyland İsyanbul Teras Evler projesinde ön talep toplanıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. İşte Skyland İstanbul Teras Evler lansman fiyatları...

Beylerbeyi Küplüce Ant Teras nerede?

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Beylerbeyi Küplüce Ant Teras nerede? sorusunun yanıtına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 2+1 dubleks ve 5+2 dubleks konut tipleri yer alıyor...

ant teras lansmanı Haberi

ant teras lansmanı


65 dönüm alanda Beylerbeyi Küplüce'de inşa edilen Antteras projesi Ekim ayı sonunda satışa çıkıyor. Ant Yapı imzasıyla yükselen projede 108 dubleks ve 14 villa bulunuyor. 


Tepede yer alan konutlar deniz manzarasına hakim bulunuyor. Konutlar 192 metrekareden başlayıp, 435 metrekareye kadar tasarlandı. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks ve villaların yer aldığı Antteras'ta teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi.




Yatırım bedelinin 300 milyon dolar olduğu Antteras'ta fitness merkezi, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odaları, kuaför, market ve kafeterya gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Antteras Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi Küplüce'de yükseliyor.



Ant Teras Satış Ofisi :


İnkılap Mah. Küçüksu Cad. Akçakoca Sok.

No : 12 34768 Ümraniye - İstanbul / TÜRKİYE


0216 630 67 67


www.antteras.com





Gülcihan...