05 / 05 / 2024

ant yapı Fenerbahçe Gelişim Takımı

ant yapı Fenerbahçe Gelişim Takımı

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nda binlerce metrekare yeni inşaat alanı açılacak!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı için bir özelleştirme ihalesi daha yapılacak. Ancak bu seferki 'genişleterek özelleştirme' ismi altında gerçekleştirilecek. Peki neler olacak? İşte Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nı bekleyenler...

İki yıldır ihaleye çıkmayı bekleyen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda son dakika gelişmesi! Yeniden ihale yapılacak...

2022'de çıkılan ihale ile yeterli teklif alamayan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı için tekrar ihale yapılacak. 

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Fenerbahçe yönetimi gayrimenkullerini satacak mı?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübü darboğazdan kurtarmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme süreci ile kulübün bu değerleri satılarak mali sıkıntının çözülmesine yönelik adımlar atılacak...

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurdu. Şimdi ise gözler yapılacak projelere çevrildi...

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe'nin WinWin kampanyasına inşaat sektöründen destek!

Fenerbahçe WinWin kampanyasıyla ilk gün toplanan 31 milyon 500 bin TL'nin ardından ikinci günde de bağışlar yapıldı. Kampanyaya inşaat sektörü temsilcilerinden de destek yağdı...

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

ant yapı Fenerbahçe Gelişim Takımı Haberi

ant yapı Fenerbahçe Gelişim Takımı

Uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’nın, bu sezon sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, 2019-2020 Kadınlar Federasyon Kupası’nda şampiyonluk kupasını kazandı. Çubuklu formalarında ve şortlarında Ant Yapı logosunu taşıyan ekip, bu başarıyla beraber bir ilke de imza attı. 19 yaş ortalaması ile yarıştığı Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin en genç ekibi olan Fenerbahçe Gelişim Takımı, "Gelişim Takımı’’ statüsü ile kupa şampiyonluğuna ulaşan ilk takım oldu.

Bugüne kadar çok sayıda spor etkinliğine destek veren Ant Yapı’nın, tüm takımla gurur duyduğunu dile getiren Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay; “Basketbol alanında ilk kez Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde oynayan Gelişim Takımı’na sponsor olduk. Sezon başından bu yana genç, dinamik ve hedeflerine odaklanmış bu ekibin, bizim desteğimizle önemli...