04 / 05 / 2024

Ant Yapı ödülleri

Ant Yapı ödülleri

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

Ant Yapı dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasında!

Geçtiğimiz aylarda, Ant Yapı olarak uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından açıklanan Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde yer aldığımızı sizlere duyurmuştuk.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Ant Yapı Amerika'daki 6'ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Ant Yapı, New York’un tarihi binalarından 711, Fifth Avenue’da yeni bir restorasyon projesine imza atıyor. İşte o projenin ayrıntıları...

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan sahil beldesi Folkestone’da yer alan ve Edward dönemine ait önemli mekanları arasında bulunan Leas Pavilion’un renovasyonunun yanı sıra, 91 adet deniz manzaralı lüks konuta sahip dokuz katlı rezidans projesinin yapımını da üstlendi. 

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

Ant Yapı Londra’daki 100 milyon sterlinlik projesine başlıyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı, Londra’da 100 milyon sterlin kontrat bedelli Park Modern projesinin sözleşmesine imza attı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ant Yapı ödülleri Haberi

Ant Yapı ödülleri

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'nin, (Engineering News Record) her yıl firmaların, ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri projelerden elde edilen gelirleri esas alarak hazırladığı "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde yer alan Ant Yapı; Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 25 Aralık 2019 tarihinde düzenlediği "2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni”nde ödüllendirildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımı ile gerçekleştirilen törene, Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay katıldı. Ant Yapı’nın 2016 - 2018 yılları arasındaki performansları sayesinde kazandığı ödülü, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından verildi. 

Yurt dışı ziyareti nedeniyle bu yılki törene katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ödül alan şirketleri gönderdiği tebrik mesajı ile kutladı.

Global müteahhitlik sektöründe en büyüklerin bulunduğu ENR’nin listesinde Türkiye, 2018'de uluslararası müteahhitlik pazarındaki performansını...