07 / 05 / 2024

ant yapı Park Modern

ant yapı Park Modern

Ant Yapı, Londra'da lüks konut projesi Park Modern'in inşası için yüz milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşma imzaladı.

Ant Yapı İngiltere'deki altıncı projesine başlıyor!

Ant Yapı, Londra'da lüks konut projesi Park Modern'in inşası için yüz milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşma imzaladı.

Ant Yapı Londra’daki 100 milyon sterlinlik projesine başlıyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı, Londra’da 100 milyon sterlin kontrat bedelli Park Modern projesinin sözleşmesine imza attı.

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.

Ant Yapı Antriva'da 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 3 villa!

Ant Yapı Antriva projesinde yer alan son 3 villanın satışı devam ediyor. Ant Yapı Antriva projesinde yer alan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antasya Rezidans projesinde 350 bin liradan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de konumlandırılan Antasya Rezidans projesi 80 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.Ant Yapı Antasya Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antriva projesinde son 3 villa! 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı tarafından 99 müstakil ve ikiz villadan oluşan Antriva projesi İstanbul Anadolu yakası Beykoz Riva bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan villaların fiyatları 972 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antasya Residence teslim tarihi!

Ant Yapı Antasya Residence teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Ümraniye Antasya Rezidans 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Ant Yapı'dan köy okullarına destek!

Kargı, Ovakent, Çaka gibi köylerde sürdürülen projelerin ardından gelen Ödemiş Projesi'ne Ant Yapı maddi destek sağladı. Atıl Köy Okulları projesine siz de destek olabilirsiniz.

Ant Yapı'dan Rusya'ya yeni havalimanı terminali!

Domodedovo Havalimanı yapılması planlanan terminal binaları 4 etaptan oluşuyor. Terminal 1 daha önceden hizmete açılmış durumda; Ant Yapı Terminal 2 binasının yüklenicisi konumunda yer alacak.

Ant Yapı Antriva'da son 3 villa! 972 bin dolara!

Ant Yapı Antriva'da satışı devam eden son 3 villanın fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Antriva projesinde toplam 99 müstakil ve ikiz villa yer alıyor.

Ant Yapı Antasya Residence'ta 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı projesi olan Antasya Residence'ta yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan daireler 2015 Ekim'de teslim edilecek.

Ant Yapı Antasya Residence ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen ve 42 katlı tek bloktan meydana gelen Ant Yapı Antasya Residence ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, Ant Yapı tarafından yükseliyor.

Ant Yapı Antriva'da son 4 villa 12 ay 0 faizle! 972 bin dolara!

Ant Yapı Antriva'da satışı devam eden son 4 villanın fiyatları 972 bin dolardan başlıyor. Dolar kurunun 1,80'e sabitlendiği projede firma bünyesinde faizsiz taksit seçeneği de sunuluyor.

ant yapı Park Modern Haberi

ant yapı Park Modern

Uluslararası alanda en çok iş yapan müteahhitlerden biri olan Ant Yapı, Londra'da lüks konut projesi Park Modern'in inşası için yüz milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşma imzaladı.

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, Park Modern, 55 apartman dairesi ve 2 adet Town House olmak üzere toplamda 57 ultra lüks konuttan oluşuyor. Proje, bu yıl Londra'nın West End bölgesinde verilen lüks konut- ticari sınıfındaki en büyük tek aşamalı inşaat anlaşması olma özelliğini de taşıyor.

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay Park Modern'in 100 milyon sterlin kontrat bedeliyle İngiltere'deki en büyük projeleri olduğunu söylüyor. 

2020, müteahhitlikte ezberleri...