03 / 05 / 2024

Ant Yapı toplantısı ne zaman

Ant Yapı toplantısı ne zaman

Radisson Blu Hotel İstanbul Asia’da Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay’ın katılımı ile gerçekleştirilecek kahvaltılı yuvarlak masa toplantısı 12 Kasım 2014, Çarşamba günü gerçekleşecek...

Suluova'da doğalgaz bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Suluova'da devam eden doğal gaz çalışmaları ve yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı, düzenlenen toplantıya Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok da katıldı...

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm master planı toplantısı yapıldı!

Çevre ve şehircilik bakanlığı altyapı ve kentsel dönüşüm hizmetleri genel müdürlüğü Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlığını ziyaret ederek kentsel dönüşüm master planı kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mardin’de Yapı Denetimi İstişare toplantısı yapıldı!

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan 14. Yapı Denetimi İstişare Toplantısı’na yapı denetim şirketlerinin denetçileri, proje ve uygulama denetçileri, kontrol elemanları ve yardımcı kontrol elemanları katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Toplantısı yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı İkinci Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı, toplantıda komisyon raporlarına ait 50 madde görüşüldü.

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı!

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı, İTÜ ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Adalar Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı yapıldı!

Adalar Belediye Meclisi’nin 7. seçim dönemi 2. toplantı yılı, Kasım ayı toplantısı, 2 Kasım Pazartesi günü Meclis Salonu’nda yapıldı. Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç başkanlığında yapılan toplantıya tüm meclis üyeleri katıldı.

Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı için ÇED toplantısı yapılacak!

Adıyaman Gölbaşı ve Kahramanmaraş Çağlayancerit'de bulunan Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak.

DAP Yapı basın toplantısı 27 Kasım'da!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, satışa çıkarılan İstMarina Ofis ve DAP Yapı projelerinin değerlendirileceği emlak editörlerine yönelik basın sohbet toplantısı 27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklık toplantısı 10 Kasım'da!

İnşaat sektörünün iki önemli şirketi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy’de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklık toplantısı 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Çekerek Regülatörü ve HES Beton Santrali için ÇED toplantısı yapılacak!

Yozgat Çekerek ve Tokat Zile'de bulunan Çekerek Regülatörü ve HES Beton Santrali ve Yıkama-Eleme Tesisi Revize projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak.

Babacan Yapı basın toplantısı 24 Kasım'da!

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Yapı CEO Mehmet Babacan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 24 Kasım 2015 tarihinde Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da gerçekleşecek.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığı’nda toplanan mecliste gündem Maddelerine geçilmeden önce AK Parti Grubundan 5 sözlü önerge meclise sunuldu.

EDİM 1'inci İstişare Toplantısı yapıldı!

Edirne İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 1'inci İstişare Toplantısı gerçekleşti. Bülent Günal, geçtiğimiz Haziran ayında genel kurul yapılarak üyelerden 15 kişilik yönetim kurulu oluşturulduğunu ve faaliyetlere başlandığını belirtti.

Ant Yapı toplantısı ne zaman Haberi

Ant Yapı toplantısı ne zaman

Ant Yapı, devam eden projelerinin yanı sıra İstanbul’daki ilk ofis projesi Antplato ile ilgili gelişmeleri paylaşmak üzere bir sohbet toplantısı düzenliyor.

Radisson Blu Hotel İstanbul Asia’da Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay’ın katılımı ile gerçekleştirilecek kahvaltılı yuvarlak masa toplantısı 12 Kasım 2014, Çarşamba günü...