27 / 04 / 2024

ant yapının başarı sırrı

ant yapının başarı sırrı

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, sektörde rakabet halinde olan firmaların ve projelerin nasıl başarılı olabileceğini ve Ant Yapı'nın başarı sırrını bir hikaye ile anlattı.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Tarlasına traktör alacak çiftçiler hemen bakın! Başak Traktör fiyatları peş peşe duyurdu! 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye’yi Avrupa’da üstün başarı ile temsil eden Başak Traktör, çiftçilerin merak ettiği traktör fiyatlarını peş peşe duyurdu! 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

Başarılı öğrencilere her ay 663 TL ödeme yapılacak! Tarihler açıklandı hemen bakın!

Öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılaması için her sene Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bursluluk sınavı düzenleniyor. Sınavda başarılı olan öğrencilere bu sene 663 TL'lik burs verilecek. İşte ayrıntılar...

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

ANT Yapı'nın acı günü! Murat Balkan vefat etti!

Aspat'ta Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antheaven projesinin yer sahibi olan, Aspat Koyu'nun gelişimine kendini adayan, Aspat Açık Hava Müzesi'ni yaratan 1946 yılında İzmir'de doğan Murat Balkan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

ant yapının başarı sırrı Haberi

ant yapının başarı sırrı

Sınıfın en zeki fakat kıskanç öğrencilerinden biri her fırsatta arkadaşlarını aşağılayıp bozarak kavga çıkarmaktaymış... Bu durumu fark eden öğretmeni neden böyle davrandığını sorduğunda ise; "Kimsenin beni geçmesine tahammül edemiyorum fark edilmek ve en iyi ben olmak istiyorum" diye bir cevap almış.


Bunun üzerine öğretmeni tebeşir ile yere 20 cm uzunluğunda bir çizgi çekmiş ve öğrencisinden bu çizgiyi kısaltmasını talep etmiş! Öğrenci de çizgiyi parçalara bölerek ya da başından sonundan silerek kısaltacağını söylese de öğretmeni cevapları kabul etmemiş. Daha iyi ve doğru yol olabileceğini söyleyerek, o çizginin yanına 30 cm uzunluğunda yeni bir çizgi çizmiş ve öğrencisine "nasıl oldu birinci çizgi kısaldı mı" diye sormuş... Öğrencisi de utanarak sıkılarak eski çizginin daha kısa olduğunu kabul etmiş!


Öğretmen de öğrencisine hiç unutmaması gereken...