22 / 07 / 2024

antakya aksaray mahallesi kentsel dönüşüm

antakya aksaray mahallesi kentsel dönüşüm

Kentsel Dönüşüm konusunu hassasiyetle yürüttüklerini kaydeden Başkan Kimyeci, özel bir televizyon kanalında katıldığı programda çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kimyeci kentsel dönüşüm ile bilgiler vererek insanları bilgilendirdi.

Aksaray Merkez'de 26.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Aksaray Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Tacin Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı 26 milyon 249 bin 901 TL'ye satıyor...

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

TOKİ Aksaray 158 konut ihalesi bugün!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi Sultanhanı Mahallesi 3. Etap 158 Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray Sultanhanı 158 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi Sultanhanı Mahallesi 3. Etap 158 Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a 158 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi Sultanhanı Mahallesi 3. Etap 158 Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi bugün!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Aksaray Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Kalanlar Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Aksaray'da 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Aksaray Merkez Yeşilova Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 1 yıllığında kiraya verecek.

Aksaray Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Aksaray Merkez Tacin Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 544 bin TL bedelle satışa çıkardı.

antakya aksaray mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

antakya aksaray mahallesi kentsel dönüşüm


Kimyeci, "350.000 m2 alandan oluşan Emek ve Aksaray mahallelerimizde başlattığımız kentsel dönüşüm projemiz 2015 yılı itibari ile projelendirme bazında start aldı.


1393 yapının yıkılacağının tespit edildiği sürecin ikinci etabında 3312 hak sahibi vatandaşımız ile kamulaştırma sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu kapsamda 2016 yılının ilk aylarında Kentsel Dönüşüm için ilk kazma vurulacak" dedi. 

Haşereye karşı 10 ekiple ilaçlama Antakya Belediyesi bünyesinde oluşturdukları 10 ekip ile Antakya'nın 95 mahallesinde haftada en az iki kez ilaçlama çalışması yaptıklarını belirten Başkan Kimyeci, ilaçlamanın Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olmasına karşın kent sakinlerinin mağdur edilmemesi amacıyla bu çalışmayı üstlendiklerini söyledi. Dere, gölet, logar ve benzeri haşere üreme noktalarında bilimsel anlamda ilaçlama faaliyetinin istenilen sonuca ulaşması için Antakya içinde ve çevresinde bulunan derelerin ıslahının Büyükşehir Belediyesi tarafından bir an...