19 / 05 / 2024

Antakya depo

Antakya depo

Antakya'ya 15 bin tonluk ek su deposu yapılıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı Karlısu (Karlısu) ve Kisecik Mahallelerini birleştirecek olan yolun çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Antakya'da 5.3 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Hatay İli Antakya İlçesi Narlıca Mahallesi'nde yer alan depo nitelikli gayrimenkul 5 milyon 329 bin 992 TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Antakya'da 57 mahalleye parke taşları döşenecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimveci Ekinci Mahalle Muhtarı Selim Yılmaz ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Başkan Kimveci Ekinci Mahallesinde incelemelerde bulundu

Gebze’de 90 fabrika, atölye ve depo için yıkım kararı!

KOCAELİ’nin Gebze İlçesi’nde, Büyükşehir Yasası’ndan önce köy statüsünde olan Balçık Mahallesi’nde yeni düzenleme ile ’Ticari lojistik alan’ ilan edilen arazilerde faaliyet gösteren irili- ufaklı 90 fabrika atölye ve depo için yıkım kararı alındı.

Antakya'da kentsel dönüşüm 2016'da başlıyor!

Antakya Belediyesi, kentin Emek ve Aksaray Mahalleleri'ndeki "Kentsel Dönüşüm Projeleri'nin hızla sürdüğünü, 2016 yılında kazmaların atılacağını duyurdu. Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, dün sabah partili yöneticilerle birlikte basınla buluştu.

Antakya Ekinci Mahallesi imar planı yeniden incelenecek!

Antakya Belediye Meclisi'nde ele alınan ve üyelerin 12-12 şeklindeki eşit oyu ile karar alınamayan Ekinci'deki bazı imar parselleriyle ilgili tadilat olayının kamuoyunda yanlış anlamalara yol açabileceği endişesiyle, dosya geri çekildi.

Reysaş Serik'te lojistik depo inşa ediyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Serik'te bir lojistik depo inşa ediyor.

Beyağa İnşaat ve Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi Silivri Depo Şubesi açıldı!

Beyağa İnşaat ve Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi Silivri Depo Şubesi, Bülent Murat Kocaağa Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Antakya'nın çehresi değişecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci " Büyükşehir Belediyesi mec-lisinin aldığı karar doğrultu-sunda 13 Kasım itibari ile bütün caddelerin bulvarların, Antakya merkeze bağlı bütün mahalleri temizledik' dedi.

Antakya Elit Towers teslim tarihi!

Antakya Elit Towers projesi 5 bin 500 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Antakya Elit Towers teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. Elit Towers projesi 2 bloktan oluşuyor.

Antakya Elit Towers projesinde daire teslimleri Ocak 2016' da!

Öz Burak İnşaat tarafından hayata geçirilen Antakya Elit Towers projesinde daireler 4 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Antakya Elit Towers projesinde daire teslimleri Ocak 2016' da yapılması planlanıyor.

Antakya-Yayladağı karayolu ulaşıma kapandı!

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Antakya-Yayladağı karayolu ve bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.Yayladağı ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Reysaş GYO Düzce Prefabrik Depo 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporu yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce Prefabrik Depo 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporu yayınlandı..

Artvin'de Patlayıcı Madde Depo Tesisi Hizmete Açıldı!

Artvin'de Yılmaz - Han inşaat Limited Şirketi tarafından yaptırılan Patlayıcı Madde Depo Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Proje 170 metre uzunluğunda 40 ton depolama kapasitesine sahip.

Antakya depo Haberi

Antakya depo

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı Karlısu (Karlısu) ve Kisecik Mahallelerini birleştirecek olan yolun çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. 

Başkanlık, 30 Mayıs 2014 tarihinde başlayan 2 Bin 300 Metrelik yolun açıldığını ve şuan yolun kod seviye çalışmalarının yapıldığını bildirdi. 20 Toygarlı mezarlık alanı yine 20 metre genişliğinde olan yolun 350 metre uzunçalışmalardan çıkarılan hafriyatın da yeni yapılan meteoroloji biMetre genişliğindeki yolun imar planı içerisinde yer aldığını bildiren Fen İşleri Daire Başkanlığı, yolun Karlısu mevkiine de 10 Bin tonluk su deposu yapılacağını ve bu su depolarının HATSU Genel Müdürlüğü tarafından Antakya' ya içme suyu sağlamak amacıyla kullanılacağını duyurdu. 

5 Bin tonluk bir su deposu çalışmalarında da sona yaklaşıldığını müjdeleyen Başkanlık, Kisecik Karlısu yol çalışması luğunda olacağını açık- nası çevre düzenladı. lemesinde kullanıldığını Başkanlık,...