30 / 04 / 2024

Antakya Günyazı mahallesi imar

Antakya Günyazı mahallesi imar

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Hatay İnşaatçılar Derneği bir araya geldi. Toplantıda, Günyazı Mahallesi'ndeki imar sorunları konuşuldu.

Antakya Günyazı'nın imar sorunu çözülecek!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Hatay İnşaatçılar Derneği bir araya geldi. Toplantıda, Günyazı Mahallesi'ndeki imar sorunları konuşuldu.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvurusu başladı!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 37 konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 76 konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru...

Atakule GYO Çankaya Güven Mahallesi arsa değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Çankaya Güven Mahallesi arsa değerleme raporu yayınlandı.

Manisa Göktaş Mahallesi sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

Antakya Kaymakamlığı Hizmet Binası 2018'de tamam!

Hatay Valiliği YİKOB tarafından yaptırılan Günyazı Mahallesi'nde bulunan Antakya Kaymakamlığı Hizmet Binası yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Meram Gödene Mahallesi’ne kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi tarafından Gödene Mahallesi’nde yapıma devam eden kapalı Pazar yeri inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat alanında incelemede bulunan Başkan Toru, 2 ay içerisinde Pazar yerindeki çalışmaları tamamlayarak halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir Grubu 2016 başvurusu!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 115 konut için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1.tap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 26 konut için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 4 adet konut satışa çıkıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan daireler satışa çıkıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap 2016 başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 31 konut kurasız olarak satılıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 180 konut kurasız olarak satışa sunuldu. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün.

Antakya Günyazı mahallesi imar Haberi

Antakya Günyazı mahallesi imar

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Hatay İnşaatçılar Derneği, geçtiğimiz hafta içinde kentteki yapı sektörü temsilcileri ve basınla bir araya geldi. Cumartesi günkü buluşmanın amacı, Antakya ilçesi Günyazı Mahallesi'ndeki imar sorunlarının çözümü noktasında masaya yatırılması oldu. 


ATSO 5. Meslek Komitesi ile Hatay inşaatçılar Derneği'nin ortak düzenlemiş olduğu 'Yeni Antakya İmar Planı'ndaki Sıkıntılar' ile 'Günyazı mıntıkasındaki sıkıntıya giren parsel sahiplerinin sorunları'nın tartışıldığı toplantı Cumartesi günü kahvaltı ortamında gerçekleşti. 


İnşaat sektöründeki üyelerin geniş katılımı ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Gündüz'ün sunumuyla gerçekleştirilen toplantıda, Günyazı bölgesindeki imar sorunlarının giderilmesi için yetkililerden ve ilgililerden girişimlerde bulunmaları istendi. 


ATSO Yönetimi, toplantı ile ilgili olarak, "Çok verimli geçen bir toplantı olduğuna inanıyoruz. Bu konularla ilgili Oda olarak üstümüze düşen ne görev var ise yaptığımızı ve yapmaya...