09 / 05 / 2024

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinde son durum

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinde son durum

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ''Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startını verdik''dedi.

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

Antakya'ya yeni köprü!

Antakya Belediyesi Esentepe ve Altınçay Mahalleleri’ni birbirine bağlayacak yaya ve araç köprüsünün yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya Altınevler Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Ürgenpaşa Mahallesi Altınevler Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlandı!

Antakya kent merkezini ve girişini rahatlatmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede incelemelerde bulundu.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya’da yapımı tamamlanmak üzere olan Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde incelemelerde bulunarak, projenin son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Hatay Kavaslı Altgeçit Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay kent merkezi trafiğini rahatlatacak ve şehri hak ettiği modern görünüme kavuşturacak Kavaslı Alt Geçit Projesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kavaslı Altgeçit projesi Hatay'a değer katacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Alt Geçit Projesi’nin şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startı verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ''Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startını verdik''dedi.

Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nde son durum!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi temel atma töreninin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Antakya Kavaslı Battı - Çıktı Projesi'nin temeli atıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın geleceğine yön vermeye devam eden projelerine bir yenisini daha ekledi.

Antakya Kavaslı Battı Çıktı Projesi’nin temeli atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki HBB Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı mevkiinde hayata geçecek battı- çıktının proje uygulama hazırlıklarını tamamladı.

Antakya Battı-Çıktı Projesi'ne start verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki ekipler, Antakya'da trafiğe rahat bir nefes aldıracak Kavaslı bölgesinde Battı- Çıktı Projesi'ne başladı.

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinde son durum Haberi

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinde son durum

Altyapısı, üstyapısı, modern görüntüsü ve sosyal dokusuyla Hatay’ı marka kent haline getirmek amacıyla çıktığı yolda önemli mesafeler kat eden Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın geleceğine yön vermeye devam eden projelerine bir yenisini daha ekledi. 



İskenderun Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı’nı hizmete sunarak trafiğe rahat nefes aldıran ve kente yepyeni bir çehre kazandıran Başkan Savaş, bu dev projenin bitiminin hemen ardından Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nin startını verdi. 



Yaklaşık 10 gün önce HBB ekipleri tarafından çalışmalarına başlanan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin temeli, düzenlenen muhteşem bir törenle ve Hatay halkının yoğun katılımıyla...