28 / 04 / 2024

antakya otogar son durum 2019

antakya otogar son durum 2019

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

TOKİ Hatay Antakya projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Antakya Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeşil alan yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antakya Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştiriyor.

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Antalya Elmalı Otogarı’nın inşaatında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otogarı'nda zemin seviyesine ulaştı.

Antakya'nın eski otogarı 46 milyon liraya icradan satılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya eski otogarını satıyor. Otogarın ihalesi 46 milyon lira muhammen bedel ile gerçekleşecek.

Hatay Belediyesi eski otogarı satışa çıkardı, esnaf tepkili!

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

Antakya Emek dönüşüm projesi için yıkımlar devam edecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki yıkımlara devam ediyor.

Antakya Emek ve Aksaray'da yıkımlar son sürat!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında yıkımlar son sürat devam ediyor.

Antakya Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeleri imzalama devam ediyor.

Isparta Yaşayan Otogar'da son durum!

Isparta Belediyesi tarafından 6 Mart’ta ihale edilen Yaşayan Otogar projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor

Anamur Otogarı’nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Otogarı'nın temelini attı.

Anamur Otogarı’nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Otogarı'nın temelini attı.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

antakya otogar son durum 2019 Haberi

antakya otogar son durum 2019

Yaklaşık 12 yıl gibi bir süredir  Antakya Otogarı hizmet vermiyordu. Hizmet dışı olan otogar, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar ile ihale yoluyla satışa çıkarıldı. Esnaf, otogar ile beraber dükkanlarında satışa çıkarılacağını düşünerek satışa tepki gösterdi. Esnaf otogarın satılacağını tabelalardaki ilanlar aracılığı ile öğrendi.

Evrensel Gazetesi’nden Alperen Demir’in haberine göre, otogar satıldıktan sonra kendilerinin de borçlu olarak kapının önüne koyulacağını ifade eden esnaf, ihalenin iptal edilmesi talebinde bulundu. 

"40 yıldır kiracıydık şimdi mi işgalci olduk?"

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale yarın gerçekleşecek. Satış her bir dükkan üzerinden ayrı ayrı yapılacak. Otogar esnaflarından Mahir Atıcı, 50 yıldır otogarda esnaf olduklarını belirterek,  “Kiracı olmamıza rağmen bize haber verilmedi. Biz sokaklara asılan ilanlardan öğrendik” ifadelerini kullandı. 40 yıldır esnaflık yapan Ali Günay ise “Biz 40 yıldır esnafız,...