03 / 05 / 2024

Antakya park

Antakya park

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, geride kalan 16 aylık dönemde Antakya içinde hiçbir park alanını imara açmadıklarını ve kente de 21 yeni park kazandırdıklarını söyledi.

Antakya Stadyumu'nun yenine konut planı!

Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik, Antakya Stadyumu'nun imara açılmasının planlandığını söyledi. Özçelik, stadyum yerinin ticaret, konut, kısmen park ve küçük bir meydan olarak belirlendiğini söyledi.

Antakya Bahçeci Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde yer alan İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Antakya Altınevler Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Ürgenpaşa Mahallesi Altınevler Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'na mesire alanı kazandırılıyor!

Hatay Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi TOKİ 3.Etap 956 Konutlar mevkiinde, yaklaşık 20 dönümlük alanda yapımı devam eden park ve mesire alanı çalışmalarını denetledi.

Antakya 3. Etap TOKİ Konutları'na sosyal alan kazandırılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Akasya Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları'nda 19.999 metrekare alana sahip park, yeşil alan ve mesire alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

Antakya Saraycık Mahallesi'nde park yapım çalışmaları tamamlandı!

Antakya Belediyesi Saraycık Mahallesi'ndeki park yapım çalışmalarını tamamlayarak 95 mahalleye kazandırdığı parklara bir tane daha ekledi. Bin 932 metrekarelik parkta yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

Antakya'da atıl alanlar park oluyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Saraykent Mahallesi’nde bulunan Antakya Belediyesi’ne ait 710 metrekarelik atıl alanın yeşil alan vasfında olması nedeniyle mahalleye park olarak kazandırılacağını belirtti.

Antakya TOKİ 1. Etap'ta park çalışmaları yapılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Toki 1. Etap Konutlarının yanında yapımı süren park ve yeşil alan çalışmalarını denetledi.

Antakya Belediyesi parkları düzenliyor!

Antakya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yemyeşil bir Antakya için sürdürdüğü hizmet kapsamında Akevler, Esenlik ve Narlıca Mahallelerinde ağaç budama çalışması gerçekleştirdi.

Antakya TOKİ 956 Konutlar bölgesinde park çalışmaları başladı!

ANTAKYA Belediyesi Fen ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri TOKİ 956 Konutlar bölgesinde 19,5 dönüm büyüklüğündeki alanda park-bahçe, mesire ve piknik alanı ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

TOKİ 956 konutlar bölgesine 20 dönümlük park inşa edilecek!

Antakya Belediyesi Fen ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri TOKİ 956 Konutlar bölgesinde 19,5 dönüm büyüklüğündeki alanda park-bahçe, mesire ve piknik alanı ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Antakya Belediye Başkanı: Hiçbir yeşil alanı imara açmadık

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, geride kalan 16 aylık dönemde Antakya içinde hiçbir park alanını imara açmadıklarını ve kente de 21 yeni park kazandırdıklarını söyledi.

Antakya park Haberi

Antakya park

Son Meclis toplantısında üyelere bilgi veren Başkan İsmail Kimyeci, 16'sı biten ve 5'i devam erden 21 Park projesinden ayrı olarak, TOKİ konutları arka kısmında 19 dönümlük alanı park yapacaklarını, Kisecik'te 60 dönüm, Tahtaköprü'de 400 dönümü bulan ve Narlıca 'da 20 dönümlük bir alan üzerinde mesire yerleri oluşturulacağını, Saraykent Mahallesi Miraç Camii yanında 2,5 dönüm, Ali Kavak İlkokulu civarında yaklaşık 2 dönüm, Altınçay Mahallesi Devlet Hastanesi arkası dere kenarında 5 dönüm ve Bohşin Mahallesi'nde 500 m2 olmak üzere, toplam 10 dönümü bulan 4 yeni Park'ın Antakyalıların hizmetine sunulduğunu, yapımı devam eden 4 yeni Park'ta ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarının sürdüğünü, parklara çocuk oyun grupları, fitness spor aletleri, otomatik sulama sistemleri, kent mobilyaları, yürüyüş yolları, aydınlatma direkleri monte edileceğini belirtti. 



Antakya...