28 / 04 / 2024

Antakya projeleri

Antakya projeleri

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci bölgedeki hizmet, proje, yatırım ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kimyeci, kentsel dönüşüm projesinin Antakya'nın yüz akı olacağını söyledi.

Antakya Günyazı'nın imar sorunu çözülecek!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Hatay İnşaatçılar Derneği bir araya geldi. Toplantıda, Günyazı Mahallesi'ndeki imar sorunları konuşuldu.

Antakya'da çarpık yapılaşmaya dönüşüm engeli!

Antakya'nın çarpık, depreme dayanıksız yapılaşma ve plansız kentleşme sorunu büyüyor. Çözüm olarak kentsel dönüşüm projesi görülüyor.

Hatay Antakya'da imar ve kentsel dönüşüm çalışmaları yapılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Süper Show Radyo (97.3), Dost Fm (90.7), Radyo Akdeniz (89.2) ve Asya Radyo (96.2)'dan aynı zamanda yayımlanan "Gündem Özel" programının canlı yayın konuğu oldu.

Antakya'da kentsel dönüşüme ilk kazma 30 Mart'ta vurulacak!

Antakya Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği aylık basın bilgilendirme toplantısı Büyük Antakya Oteli' nde yapıldı. Toplantıda kentsel dönüşüm ve Antakya'daki projeler hakkında bilgi verildi.

Antakya'nın çehresi değişecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci " Büyükşehir Belediyesi mec-lisinin aldığı karar doğrultu-sunda 13 Kasım itibari ile bütün caddelerin bulvarların, Antakya merkeze bağlı bütün mahalleri temizledik' dedi.

Antakya'da elektrik kabloları yer altına alınıyor!

Antakya kent merkezinde elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmaları sürüyor. Antakya Belediyesi kontrolünde devam eden çalışmalar çerçevesinde ekiplerin hazırlığına sahne olan son adres, Ürgen Paşa Mahallesi oldu.

İsmail Kimyeci: Antakya'nın tarihi dokusuna sahip çıkılmalı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, beraberinde belediye meclis üyelerinden oluşan heyetle Hatay Valisi Ercan Topaca'ya ziyarette bulundu. Kimyeci yaptığı açıklamada Antakya'nın tarihi dokusuna sahip çıkılmalı dedi

Antakya'ya 15 bin tonluk ek su deposu geliyor!

Antakya'ya 15 bin tonluk ek su deposu yapılıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı Karlısu (Karlısu) ve Kisecik Mahallelerini birleştirecek olan yolun çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Antakya Millet Bahçesi 25 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya Millet Bahçesi için düğmeye bastı.

Antakya'da dönüşüm projeleri bakanlık onayına sunuldu!

Kentsel dönüşüm gibi büyük bir projeye imza atmaya hazırlanan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, konu hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Kimyeci, kentsel dönüşüm için ilk kazmayı 30 Mart'ta vuracaklarını söyledi.

Antakya'da kentsel dönüşüm 2016'da başlıyor!

Antakya Belediyesi, kentin Emek ve Aksaray Mahalleleri'ndeki "Kentsel Dönüşüm Projeleri'nin hızla sürdüğünü, 2016 yılında kazmaların atılacağını duyurdu. Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, dün sabah partili yöneticilerle birlikte basınla buluştu.

Ahmet Haluk Karabel: Mimarlar aile yapımıza uygun konut projeleri çizsin!

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel "Mimarlar aile yapımıza uygun konut projeleri çizsin" dedi...

İstanbul kentsel dönüşüm projeleri 2013!

İstanbul'un dört bir yanında sağlam temeller üzerinde yükselen kentsel dönüşüm projelerini emlakkulisi.com takipçileri için mercek altına aldık. İşte 96 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul kentsel dönüşüm projeleri....

Halkalı uygun konut projeleri 2013!

Ulaşım aksları ve havaalanına yakınlığını avantaja çeviren Halkalı'da birbiri ardına lüks konut projesi yükseliyor. Bunlar arasından en uygun fiyatlı olanları emlakkulisi.com takipçileri için derledik. İşte Halkalı uygun konut projeleri...

İstanbul hemen teslim konut projeleri 2013!

İstanbul'un dört bir yanında yükselen ışıkların yanmaya başladığı 40 konut projesini mercek altına aldık. İşte 94 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul hemen teslim konut projeleri...

Metrobüse yakın konut projeleri 2013!

Emlakkulisi.com takipçileri için metrobüse yakın konut projelerini mercek altına aldık. İşte avantajlı lokasyonu ile ulaşımın kalbinde yükselen metrobüse yakın konut projeleri...

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Gelir Harcama Yönetmeliğinde Değişiklik!

14 Haziran 2013 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Gelir Harcama Kredi ve Kaynak Aktarımı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!

Başkent Ankara konut projeleri ve fiyatları araştırdık. Lükste ve konforda İstanbul projeleriyle yarışır nitelikte tasarlanan projelerde fiyatlar 87 bin TL'den başlıyor 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor...

İzmir konut projeleri fiyatları 2013!

Ege'nin incisi İzmir'deki konut fiyatlarını araştırdık. İzmir konut projeleri fiyatları 97 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 500 bin dolara kadar çıkıyor. İşte tüm detayları ile İzmir konut projeleri fiyatları...

İstanbul uygun fiyatlı konut projeleri 2013! 36 bin TL'den başlıyor!

İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen ve 100 bin TL'nin altına satışa sunulan konut projelerini araştırdık. İşte uygun fiyata zengin bir yaşamın kapılarını aralayan İstanbul uygun fiyatlı konut projeleri...

Çelik sektörü İstanbul’un dev projeleri ile büyüyecek!

Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci: “Kentsel dönüşüm, yeni havalimanı, Kanal İstanbul ve üçüncü köprü… Çelik sektörü iç piyasada İstanbul’un dev projeleri ile büyüyecek” dedi.

Antakya projeleri Haberi

Antakya projeleri

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Belediyesi hizmetleri hakkında yöneltilen soruları cevaplandırdı. Başkan Kimyeci' nin verdiği cevaplar ise şu şekilde:


" Makina İkmal Tesisimiz ilimizde örnek teşkil ediyor. 120' si yeni, son teknoloji 180 aracımızla vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra yeşiller içerisinde bir Antakya için, görev süremizde 48 yeni park yaptık. 95 olan park sayımızı 143' e çıkardık. Yeşil alan miktarını yüzde 50 oranında arttırdık. Sosyal Belediyecilik hizmetlerine verdiğimiz önem doğrultusunda, ilimizde bulunan 237 okulda 5000 dersliğin düzenli olarak dezenfeksiyon temizliğini yapıyoruz. Okullarımızın su depolarını da temizliyoruz. 65 yaş üstü 2080 büyüğümüze Evde Temizlik ve Evde Bakım hizmeti sunuyoruz. Şu ana kadar 9387 defa hizmet verdik. 


22.180 ÖĞRENCİMİZE ÜCRETSİZ EĞİTİM KURSLARI 

Gençlerimizin eğitim ve öğretimine katkıda bulunmayı çok önemsedik. Bu kapsamda...