15 / 05 / 2024

Antakya yolları

Antakya yolları

Antakya Belediye Ba kanı smail Kimyeci, Kavaslı'dan Yeni sanayi Sitesi'ne uzanacak ve 2,5 km. uzunluundaki yolu çok yakın zamanda vatanda ların hizmetine sunacaklarını müjdeledi.

The Museum Otel Antakya Nisan ayında açılacak!

Adı Hilton’la anılan otelde, ABD’li grupla yollar ayrılıyor. Nisan ayında açılacak otelin adı The Museum Otel Antakya olacak, işletmesini ise Asfuroğlu ailesi üstlenecek.

Antakya Ekinci'ye yeni yollar yapılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri programına Ekinci Mahallesi Zeytin Caddesi'nde devam etti.

Antakya-Yayladağı karayolu ulaşıma kapandı!

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Antakya-Yayladağı karayolu ve bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.Yayladağı ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Antakya'da 1 milyon 298 bin TL'ye icradan satılık arsa!

Hatay İli Antakya İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 298 bin 380 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Hatay 2. Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

Sarıçam'da tarım arazilerinin yolları açılıyor!

Sarıçam Belediyesi, yaklaşan hububat hasadı öncesi tüm tarım arazilerinin yollarına bakım yaptırıyor. Hasat döneminde istenilmeyen kazaların önüne geçmek için yapılan yol bakım çalışmaları 37 ayrı kırsal mahallelerde gerçekleşiyor...

Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabının yapılacağı bazı yollar trafiğe kapatılacak!

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabının yapılacağı İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Türkiye Bisiklet Turu için trafiğe kapanan yollar nedeniyle sürücülere alternatif güzergahlar belirlendi.

İç sular alternatif ulaşım yollarına dönüşüyor!

Birecik, Ermenek, Keban, Karakaya, Hasan Uğurlu ve Atatürk barajlarında yolcu ve kara taşıtı taşımacılığı için 8 yeni feribot yapılacak. İç sular alternatif ulaşım yollarına dönüşüyor.

Tekirdağ köy yolları yeşillendi!

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, köy yolları ağaçlandırması, denetimi ve kontrolü projesi kapsamında Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti. Tüm Trakya’ya ceviz ve badem ekileceği belirtildi...

Trafiğe kapalı yollar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Valiliği'nin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü toplu ulaşım ile ilgili aldığı kararlarla ilgili açıklama yaptı. İşte bugün trafiğe kapalı yollar...

Lütfi Elvan: Havada yollar kısalacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, " Hava sahasının esnek kullanımı uygulamasıyla uçuş yolları kısalacak. Yeni rotalar yıllık 1 milyar lira tasarruf sağlayacak " dedi.

Hatay'daki Antakya Müzesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay'daki Antakya Müzesi'nin yüzde 70'i tamamlandı. Eserler yeni yerlerine taşınıyor. Mekân ziyarete açılınca, dünyanın en büyük mozaik sergileme alanına sahip müzesi unvanına sahip olacak...

Kutlu Doğum etkinliği nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kutlu Doğum etkinliği nedeniyle, Onuncu Yıl Caddesi'nden Abay Caddesi'ne giriş, Kazlıçeşme demiryolu alt geçidinden Zakirbaş Sokak trafiğe kapatılacak, Kazlıçeşme istikametine akım verilmeyecek.

Cide'de muhtelif yollar onarılacak!

Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından Cide ilçesinde muhtelif yollar onarılarak halkın hizmetine sunulacak. Toplam 41,4 kilometrelik yolun sözleşme bedeli 1 milyon 579 bin TL olarak belirlendi...

Antakya yolları Haberi

Antakya yolları

Antakya Belediye Başkanı Kimyeci konuyla ilgili yaptı ı açıklamada u görii lere yer verdi: "Antakya Belediyesi ekiplerimiz geçti imiz günlerde Asi Nehri kenarı boyunca Kavaslı-Odaba ı Carrefour kav a ı arasında 1.1 Km'lik alternatif yolun açımını gerçekle tirmi ti. Açılan bu yolu Yeni Sanayi Sitesi'ne kadar devam ettirebilmek için çalı malarımız aralıksız sürüyor. 1.4 Km'lik yeni yolun açma i lemlerine ba landı. 

Çalı maların tamamlanmasıyla birlikte daha önce açılan 1.1.km'lik yolla birle tirilecek. Böylece toplamda 2,5 km.lik bir alternati yol elde edilecek. Kavaslı civarından Asi Nehri kenarı güzergahından seyredecek araç sahiplerimiz Yeni Sanayi Sitesi'ne kadar gidi -geli istikametinde yolu kullanabilecek. Hem ehrilerimize hayırlı ve u urlu olsun." 


Antakya Belediye Ba kanı smail Kimyeci bölgede yürütülen yol çalı malarını yerinde inceledi. 15...