29 / 04 / 2024

Antalya 1 Haziran hal fiyatları

Antalya 1 Haziran hal fiyatları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancılar Hali'nin 1 Haziran 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, bugün Antalya Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar oldu? İşte 1 Haziran 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

Araç sahipleri kontağı o tarihe kadar kapatın! Benzin ve motorine indirim mi geliyor? 1 Haziran akaryakıt fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına indirim mi gelecek? Brent petrol ne kadar oldu? İşte güncel 1 Haziran 2023 benzin, motorin ve LPG fiyatı!

Altın fiyatlarında zirve! Gram fiyatı bugün ne kadar? 1 Haziran Perşembe 14, 24 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.326,12 liradan satılıyor. 1 Haziran 2023 yani haftanın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 1 Haziran altın fiyatları!

Dolardan rekor üstüne rekor! 1 Haziran Perşembe dolar ne kadar? Euro kaç TL oldu? Dolar şimdi kaç TL oldu?

Dolar 1 Haziran Perşembe günü kaç TL oldu? Dolar bugün yine yükseldi mi? İşte 1 Haziran Perşembe dolar kuru…

Güncel hurda fiyatları kaç lira? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları ve bakır fiyatları düşüşe geçerken gözler hurda fiyatlarna çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam daha geldi. Fiyatlar resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Euro bugün ne kadar? 1 Haziran euro/TL kaç lira? 1 Euro kaç TL?

Güncel euro alış satış fiyatı milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro bugün ne kadar? 1 Haziran euro/TL kaç lira? 1 Euro kaç TL?

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonalr yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor. Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları.

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni aya nasıl başladı? Sürücüler dikkat! BP, Opet, PO 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Brent petrolde yaşanan gerilemenin ardından akaryakıt fiyatları yeniden gündem oldu. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Elektrikler nerede kesilecek? İşte 1 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 1 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

PTT'den emeklilere kredi fırsatı! 1 Haziran'dan sonra başvuru yapılacak!

1 Haziran’dan itibaren PTT’den emeklilere kredi fırsatı sunuldu. PTT’nin son zamanlarda sunmuş olduğu kredi kampanyaları bu kez de emeklilere özel olarak düzenlendi. Yüksek miktarda ve uygun avantajlarla sunulan bu kredi fırsatı pek çok emekliye maddi açıdan kolaylık sunacak.

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, 1 Haziran Perşembe günü A101'de satışa çıkıyor; Hemen uygun fiyatına bakın

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, A101'de satışa çıkıyor.  1 Haziran Perşembe günü A101 marketlerinde satılacak olan VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Hemen bakın!

Yatırımcıları endişelendiren İslam Memiş tahmini: 1 Haziran tarihinde neler bekleniyor?

Yatırımcılar, uzmanların internet üzerindeki açıklamalarını merakla araştırıyor. İslam Memiş'in 1 Haziran tarihiyle ilgili söyledikleri neler? Tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

İslam Memiş'ten 1 Haziran tahmini! Hem altın hem de dolar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1 Haziran için bir uyarıda bulundu. Memiş, büyük bir tufanın gelmekte olduğunu ve dolar, altın ve borsa gibi yatırım araçlarında işlem yapanları dikkatli olmaları konusunda uyardı. İşte tüm detaylar...

Antalya 1 Haziran hal fiyatları Haberi

Antalya 1 Haziran hal fiyatları

Türkiye’nin en büyük hallerinden biri olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 1 Haziran 2022 fiyat listesi açıklandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Hal Müdürlüğü tarafından her gün güncellenen sebze meyve fiyatlarının listesi Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinden yayımlandı. Peki, 1 Haziran 2022 Antalya Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 Antalya Büyükşehir Belediyesi hal fiyat listesi…

ANTALYA HALİ 1 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ Ahududu Pk/125 G: 27 - 55 TL arasında değişiyor. Ananas Adet: 20 - 30 TL arasında değişiyor. Armut Kg: 7 - 11 TL arasında değişiyor. Avokado Adet: 6 - 14 TL arasında değişiyor. Biber (Dolma) Kg: 4 – 10 TL arasında değişiyor. Biber Cin Kg: 5 - 9 TL arasında değişiyor. Biber Çarli Kg: 1,5 – 5.5 TL arasında değişiyor. Biber Kaliforniya Kırmızı Kg: 7-15 TL arasında değişiyor. Biber Kaliforniya Sarı Kg: 7- 15 TL...