19 / 07 / 2024

Antalya Akseki Otogarı

Antalya Akseki Otogarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki’de Otogar yapımı için start verdi. Büyükşehir, 19 Haziran’da yapım ihalesini yapacak. Projede bir de 22 yataklı otel olacak.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Akseki projesi için start verdi. İşte proje detayları...

TOKİ'den Antalya'ya yeni proje müjdesi! O ilçeye 126 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Akseki projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya otogar esnafından kira indirimi talebi!

Antalya Otogarı’nda faaliyet gösteren faaliyet Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması yönünde talepte bulundu.

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya'daki tarihi düğmeli okul binası turizme kazandırılıyor!

Antalya'nın kendisine özgü düğmeli evleriyle ünlü Akseki ilçesinde inşa edildiği 1926 yılından beri ayakta kalmayı başaran okulda, restorasyon çalışmaları başladı

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Akseki'deki Zilalcı Konağı restore ediliyor!

Antalya'nın Akseki ilçesinde 1900'de yapılan ve günümüze kadar ayakta kalmayı başaran Zilalcı Konağı restore ediliyor.

TOKİ Antalya Akseki Yarpuz 2020 detayları!

TOKİ Antalya Akseki Yarpuz 2020 detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Akseki Yarpuz 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Akseki Yarpuz 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Antalya Akseki Otogarı Haberi

Antalya Akseki Otogarı

6360 yasa ile sınırları genişleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe yatırımları devam ediyor. Kaş’tan Gazipaşa’ya ilçelerin sorunlarını tek tek tespit eden Büyükşehir, Akseki’nin 35 yıldır süren su sorununu çözdükten sonra şimdi de önemli bir ihtiyaç olan otogar yapımı için düğmeye bastı. Akseki Otogarı ihalesi 19 Haziran’da yapılacak.

1 yılda tamamlanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki Belediyesi’nin tahsis ettiği yaklaşık 8 bin 500 metrekare alanda toplam 1150 metrekare kapalı alana sahip otogar binası yapacak. Bünyesinde bilet satış üniteleri, restoran, yönetim ofisi, destek üniteler yanında 22 yataklı bir otelde yer alacak. Proje ihale sonuçlandıktan sonra 1 yıl içinde tamamlanacak. 


Antalya İleri/Umut...