19 / 07 / 2024

Antalya Akseki Otogarını kim yapacak

Antalya Akseki Otogarını kim yapacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki’de Otogar yapımı için start verdi. Büyükşehir, 19 Haziran’da yapım ihalesini yapacak. Projede bir de 22 yataklı otel olacak.

Halk GYO Antalya Arsalar'ının 2023 yıl sonu değeri yaklaşık 600 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri belli oldu.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

Halk GYO'nun Antalya'daki arsalarının toplam değeri 484.2 milyon TL'ye yaklaştı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri 484 milyon 165 bin TL oldu.

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

TOKİ Antalya projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Akseki projesi için start verdi. İşte proje detayları...

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri ön satışta! 

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen ve ön talep toplama sürecinde olan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde 20 bin TL'ye devremülk sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Antalya Akseki Otogarını kim yapacak Haberi

Antalya Akseki Otogarını kim yapacak

6360 yasa ile sınırları genişleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe yatırımları devam ediyor. Kaş’tan Gazipaşa’ya ilçelerin sorunlarını tek tek tespit eden Büyükşehir, Akseki’nin 35 yıldır süren su sorununu çözdükten sonra şimdi de önemli bir ihtiyaç olan otogar yapımı için düğmeye bastı. Akseki Otogarı ihalesi 19 Haziran’da yapılacak.

1 yılda tamamlanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki Belediyesi’nin tahsis ettiği yaklaşık 8 bin 500 metrekare alanda toplam 1150 metrekare kapalı alana sahip otogar binası yapacak. Bünyesinde bilet satış üniteleri, restoran, yönetim ofisi, destek üniteler yanında 22 yataklı bir otelde yer alacak. Proje ihale sonuçlandıktan sonra 1 yıl içinde tamamlanacak. 


Antalya İleri/Umut...