06 / 05 / 2024

Antalya Arenada ilk denemeler yapıldı

Antalya Arenada ilk denemeler yapıldı

Dünyada kendi enerjisini üreten en büyük stat olacak olan Antalya Arena'da ilk denemeler yapıldı. Silindirik biçimli stadın 10 bin 200 metrekarelik çatısında 5 bin 400 adet güneş paneli ve 60 adet inverter ünitesi kuruldu.

Sur Tatil Evleri Antalya'da yılın ilk 3 ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı!

Sur Tatil Evleri GYO portföyünde yer alan  Sur Tatil Evleri Antalya projesindeki son dakika satış rakamları açıklandı. Projeden yılın ilk üç ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı. İşte ayrıntılar...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 600 TL'den başlayan taksitlerle satışta! Yeni proje! 

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 700 TL'den başlayan taksitler, yüzde 25 indirim ve 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde, yüzde 10 peşinat ve 15 yıl vade imkanı da sunuluyor. İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Antalya'da yılın ilk günlerinden turizm rekoru!

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Antalya’ya yılın ilk günlerinde gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 27,7 arttı.

Yılın ilk çeyreğinde Antalya'da konut satışları arttı!

Antalya'da geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde 12 bin 800 konut satılırken, bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 28 artış ile 17 bin 798 konut satışı gerçekleşti.

Yabancılar ilk çeyrekte en çok İstanbul ve Antalya'dan konut aldı!

Yabancılara 2020 yılının ilk çeyreğinde en fazla konut satışı yapılan şehirler İstanbul, Antalya ve Ankara oldu

Antalya Şehzade Korkut Camisi için ilk taş koyuldu!

Antalya'da 1896 yılında çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen Şehzade Korkut Camisi'nde restorasyon çalışmaları kapsamında ilk taş yerine konuldu.

Antalya Yeşilköy'deki caminin temeli atıldı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Yeşilköy Mahallesi'nde inşa edilecek olan caminin temeli törenle atıldı.

Sur Yapı Antalya'da ilk etap inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede çalışmalar 24 saat aralıksız devam ediyor. projede ilk etabın kaba inşaatının büyük bölümü tamamlandı.

Türkiye'nin ilk millet bahçesi Antalya'da olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"Karaalioğlu Parkı ve Kent Müzesi'nin de içinde bulunduğu 137 dönümlük alan, Türkiye'nin ilk millet bahçesi olacak" diye açıklama yaptı. 

Sur Yapı Antalya ön satış günlerinde evinizi öncelikli seçin! 

Tamamlandığında 19 bin konuttu kapsayacak olan Kepez Suryapı Antalya'da ilk konut teslimleri 2019 yılında yapılacak..

Antalya Arenada ilk denemeler yapıldı Haberi

Antalya Arenada ilk denemeler yapıldı


Dünyada kendi enerjisini üreten en büyük stat olacak olan Antalya Arena'da ilk denemeler yapıldı. Silindirik biçimli stadın 10 bin 200 metrekarelik çatısında 5 bin 400 adet güneş paneli ve 60 adet inverter ünitesi kuruldu. 


Antalya Arena, 1,4 MW'lık enerji üretimi ile Türkiye`nin en büyük çatı üzeri güneş enerjisi sistemi uygulaması ile şimdiden adından söz ettiriyor. Antalya Arena, dünyanın en büyük güneş enerjisi sistemine sahip ilk 3 stadının başında yer alacak. Enerji sistemi ile gece aydınlatmaları kontrol edilen stadın gece görüntüsü izleyenleri büyülemeye...