04 / 05 / 2024

antalya asfalt çalışmaları

antalya asfalt çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 asfalt sezonuna hızlı girdi. Kentteki Serik Eskiyörük ve Kayaburnu Mahalleleri Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Antalya Döşemealtı Yağca’da sıcak asfalt çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı İlçesi Yağca Mahallesi yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Kumluca Dereköy yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya genelinde daha sağlıklı ve güvenli ulaşım için yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kumluca Dereköy- Büyükalan mahallesi grup yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması başlattı.

Antalya Elmalı Kuzuköy-İmircik yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe yollarının altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Elmalı Kuzuköy ve İmircik mahalle yolları için çalışmalara başlandı.

Antalya'da 1.200 kilometre yol asfaltlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanlarda yaptığı çalışmalar ile 2015 yılında 700 kilometre, 2016 yılında ise 500 kilometre yolu asfaltlandı.

Antalya'nın yayla yolları asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile Antalya’nın batı ve doğu ilçelerinde birçok köyde asfaltlama çalışması yapıldı. Toros Dağları’nda ulaşımı kolaylaştırmak için belediye ekipleri seferber oldu...

Antalya Kaş ve Çukurbağ Yarımadası yolu asfaltlandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 'in talimatıyla Antalya ’nın Kaş İlçesi Çukurbağ Yarımadası yolu asfaltlandı. Turizmcilerin yoğun olduğu bölgede yapılan asfalt çalışması işletmecileri sevindirdi.

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

antalya asfalt çalışmaları Haberi

antalya asfalt çalışmaları


2016 yılında tüm ilçelerde toplam 189 kilometre sıcak asfalt yapan Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılına da hızlı girdi. Geçtiğimiz hafta sıcak asfalt startını Manavgat’tan veren Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, çalışmalarına Serik’te devam ediyor. Asfalt ekipleri, Serik’in Eskiyörük ve Kayaburnu  mahalleleri grup yolunu modern hale getirmek için çalışıyor. 8 kilometrelik yol, sıcak asfalt konforuyla tanışıyor. Yolları ilk kez sıcak asfaltla tanışan mahalle sakinleri, çalışmaları memnuniyetle karşıladı. 

MODERN YOLLAR

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Eskiyörük Mahalle Muhtarı Ramis Güzel ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Akdemir, “İlçelerimizin tüm grup yollarını sıcak asfaltla kaplama ve modernize etme hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yağışların azalmasını fırsat bilerek sıcak asfalt çalışmalarımıza başladık. Yoğun geçecek asfalt sezonunun startını Manavgat ve Serik’ten verdik” dedi.



Antalya Büyükşehir...