19 / 05 / 2024

Antalya Beykonak sahiline mesire alanı

Antalya Beykonak sahiline mesire alanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Antalya Kumluca’ya yeni oyun parkı ve spor alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’nın Beykonak ve Salur mahallelerine oyun parkı ve spor alanı oluşturdu.

Antalya'daki Mavikent ve Beykonak halleri birleştirildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dağınık vaziyetteki toptancı halleri birleştirme ve bölge halleri oluşturma çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da karşı karşıya bulunan Mavikent ve Beykonak hallerini birleştirdi.

Kumluca'ya 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

Antalya Kumluca'da tesis ve mesire alanı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

Antalya Beykonak sahiline 600 bin metrekare mesire alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

Antalya'da Caretta Caretta'ların sahiline otel yapılacak!

Caretta Caretta'ların görüldüğü Antalya kıyı bandındaki iki araziye otel yapılacak

Antalya'da mesire alanına sosyal tesis yaptırılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mesire alanına sosyal tesis yaptırmak üzere ihale açtı

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak limanda görsel kirliliği temizliyor

Antalya Limanı'nın yolcu salonu yenilenecek

Antalya Limanı'nda yolcu salonunun yenileneceği ve yaklaşık altı ay sürecek çalışmalar sırasında gelen yolculara çadırda hizmet verileceği bildirildi

Antalya Beykonak sahiline mesire alanı Haberi

Antalya Beykonak sahiline mesire alanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi, Beykonak Mahallesi sahiline ortaklaşa günübirlik tesis ve mesire alanı yapmak üzere çalışmalara başladı.


Beykonak sahilinde çalışma yapılacak alanı yerinde inceleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi heyetine bilgi veren Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, günübirlik tesis ve mesire alanı yapılması istenen alanın yaklaşık 600 bin metre kare olduğunu söyledi. Alan içerisinde halen Kumluca Belediyesi tarafından kullanılmakta olan düğün salonu ve vatandaşlar tarafından kullanılan deniz obaları ile sera ve diğer yapılar olduğunu ifade eden Çetinkaya, planlanan projenin hayata geçirilmesi halinde batı Antalya’da en büyük alana sahip günü birlik tesis ve mesire alanı olacağını belirtti.


“ALANIN DOĞASI KORUNACAK”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan...