04 / 10 / 2024

antalya büyükşehir bütçe

antalya büyükşehir bütçe

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılından beri rakamlarla yazdığı destan, İmar ve Yapı Derneği’nin yaptığı araştırma ile tescillendi.

İzmir Büyükşehir, Buca Onat Tüneli üzerindeki hasar gören yapıları almak için düğmeye bastı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapım çalışmaları Buca Onat Tüneli üzerindeki yapıları, tünel çalışmaları sırasında hasar alması nedeniyle satın almak için düğmeye basmıştı. Söz konusu önergeyi görüşen Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyonu kamulaştırma işlemini oy çokluğu ile kabul etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Antalya Büyükşehir Belediyesi 26 Mart 2022 Hal fiyatları belli oldu! İşte İstanbul Büyükşehir Hali fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük halleri arasında bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 26 Mart 2022 hal fiyatları açıklandı. İşte Antalya Büyükşehir Belediyesi hal fiyatları listesi!

Antalya Büyükşehir Hal'inde soğanın kilogram fiyatı arttı! İşte 22 Mart 2022 hal fiyatları listesi...

Türkiye'nin en büyük sebze meyve halleri arasında yer alan Antalya Büyükşehir Toptancı halinin 22 Mart 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatı düştü? İşte 22 Mart 2022 Antalya Büyükşehir Hal fiyatları listesi...

İstanbul Büyükşehir Hali'nde düşüşe geçen domates fiyatları tekrardan tırmandı! İşte 22 Mart 2022 fiyat listesi...

Atan sebze meyve fiyatlarından sonra tüketici fiyatlarda indirim yapılmasını bekliyor. Peki sebze ve meyve fiyatları İstanbul Büyükşehir Hali'nden kaç TL'ye satılıyor? İşte 22 Mart 2022 İstanbul Büyükşehir Hali fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir'den 35.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kepez ilçesi, Küçütçü Mahallesi'nde yer alan arsayı 35 milyon 280 bin TL'ye satıyor...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden esnafa 1500 TL destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yerini kapatan esnafa destek olmak için 1500 lira yardımda bulunacağını belirtti.

Ankapark kamulaştı! Sembol yatırım artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin!

Ankapark, sonunda kamulaştı. Yükümlülüklerini yerine getiremeyen işletmeci şirkete tanınan yasal süre tamamlandı. Batık haldeki 750 milyon dolarlık tematik eğlence merkezi Ankapark, içindeki kırık dökük oyuncaklarla artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin malı.

antalya büyükşehir bütçe Haberi

antalya büyükşehir bütçe


Antalya Büyükşehir Belediyesinin finansal başarısı bir kez daha tescillendi. İmar ve Yapı Derneği’nin  Türkiye’deki tüm belediyeler üzerinde yaptığı araştırma, 2014 yılından bu tarafa uygulanabilir bütçe planlaması, tahsilatlar, vatandaşlara ve personele zamanında yapılan ödemeler ile adeta destan yazan büyükşehir Belediyesinin finansal başarısını bir kez daha göz önüne serdi. İmar ve Yapı Derneği’nin Belediyeler Arası Bütçe Kullanım Performanslarının Resmi Veriler Doğrultusunda Değerlendirme ve Ödüllendirme Projesi kapsamında yaptığı değerlendirmede Antalya Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı tahmini bütçesinde tahsilat performansında Türkiye birincisi olurken, genel bütçe gerçekleştirme oranında ise Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Birinci ve ikinci sıradaki belediyelerin Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne kıyasla daha düşük bütçeli belediyeler olduğu dikkati çekti. 

BÜTÇE FAZLA VERDİ

Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında 800 milyon lira olarak ön görülen tahmini bütçedeki tahsilatı, 1 milyon...