06 / 05 / 2024

Antalya Çaybaşı çocuk köyü yapılıyor mu

Antalya Çaybaşı çocuk köyü yapılıyor mu

Muratpaşa Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekare büyüklüğündeki alanda inşaatına başlanan Çocuk Köyü yapılıyor. Parkın inşaatının devam ettiğini kaydeden Başkan Uysal, önümüzdeki Ağustos ayında açılışını yapmayı istediklerini belirtti.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya'da 16.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaça Çaybaşı'nda yer alan gayrimenkulü 16 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Antalya Büyükşehir'den 11 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesi Çaybaşı mahallesinde yer alan 2 işyerini ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de yapılacak..

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Antalya Sedir Spor Kompleksi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuk ve gençlere armağanı olan Sedir Spor Kompleksi projesinin inşaatı hızla yükseliyor. 

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

Antalya Kadın Doğum Hastanesi yarın açılıyor!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası yarın açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törene katılarak açılışı gerçekleştirecek.

Antalya Kadın Doğum Hastanesi 25 Mart'ta açılacak!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.

Antalya Finike’ye modern çocuk ve gençlik evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geçtiğimiz yıl ziyareti sırasında Finikelilere sözünü verdiği ve projesi tamamlanan öğrenci yurdunun ihalesi 6 Ekim’de gerçekleşecek.

Antalya Çaybaşı'ya çocuk köyü geliyor!

Muratpaşa Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekare büyüklüğündeki alanda inşaatına başlanan Çocuk Köyü yapılıyor. Parkın inşaatının devam ettiğini kaydeden Başkan Uysal, önümüzdeki Ağustos ayında açılışını yapmayı istediklerini belirtti.

Antalya Çaybaşı çocuk köyü yapılıyor mu Haberi

Antalya Çaybaşı çocuk köyü yapılıyor mu

Muratpaşa Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekare büyüklüğündeki alanda inşaatına başlanan Çocuk Köyü, düzenlenen geziyle gazetecilere tanıtıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal, Çocuk Köyü projesinin doğal yaşamla moderniteyi bir araya getiren anlayışla inşa edilen bir yaşam alanı olacağını söyledi.

FAST FOOD SATILMAYACAK

Parkın inşaatının hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Uysal, önümüzdeki ağustos ayında açılışını yapmayı istediklerini belirtti. Ümit Uysal, çocukların taleplerine göre tasarlanan tesiste, içinde margarin barındıran yiyeceklerle gazlı içeceklerin satılmayacağını söyledi. Uysal, "Bu parka hiçbir şekilde margarin girmeyecek. Hiçbir işletmede fast food satılmayacak. Çocukların sağlığını bozabilecek hiçbir gıda girmeyecek" diye konuştu.

'AVM DEĞİL PARK YAPIYORUZ'

Parkın Muratpaşa Belediyesi şirketi Falez AŞ. tarafından işletileceğini kaydeden Uysal, belediye olarak arazilere AVM değil yaşlı evi, engelli evi ve çocuk parkı yaparak değerlendirdiklerini vurguladı....