05 / 05 / 2024

antalya Club Patara

antalya Club Patara

Club Patara Villaları 'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor, projede yer alan son 4 konutun satışı devam ediyor...

Kaş Belediyesi, Patara’da 28 milyon TL’lik arazi satacak!

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı dünyaca ünlü Patara antik kentini de içeren Gelemiş Mahallesi’nde yer alan iki ayrı parsel arazi Kaş Belediyesince ihale yoluyla satılacak.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Telsiz Telgraf İstasyonu binalarının restorasyonu için acele kamulaştırma!

Antalya'da Patara Antik Kenti 1. derece sit alanında bulunan tescilli Telsiz Telgraf İstasyonu binalarının restorasyon edilmesi için bulunduğu taşınmazların acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

Antalya Patara'daki 74 izinsiz yapı yıkılacak!

Patara Özel Çevre Koruma Bölgesi'nde bulunan 74 izinsiz yapının yıkılmasına karar verildi. 74 yapının 63'ü hazine arazisinde, 11'u özel mülkiyette bulunuyor. Yıkım kararı verilen 74 yapının büyük çoğunluğu konut, sera ve otel-pansiyonlardan oluşuyor...

Patara Antik Kenti kent kapısı projesinin detayları belli oldu!

Antalya'da bulunan Patara Antik Kenti'nin, 19 metre genişliğindeki 10 metre yüksekliğinde bulunan 2 bin yıllık olduğu düşünülen kent kapısının projesinin detayları ortaya çıkıyor.

Antalya'da sit alanlarını imara açan kararla ilgili yürütme durduruldu!

Antalya 4’üncü İdare Mahkemesi tarafından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ü sit derecelerini düşürüp imara açan kararla ilgili yürütme durduruldu. Hukukçular bu kararın emsal niteliğinde olacağını söylüyor.

Patara Deniz Feneri restore edilecek!

Antalya'da bulunan Patara Deniz Feneri restore edilecek. Projenin onaylanmasının ardından, valilik ihaleye çıkarılacak.

Şahinler Holding’in Club Mega Saray'ına tesis yatırımı!

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

Tek-Art İnşaat, Antalya Club Zigana'nın tahsis süresini 49 yıla uzattı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya Club Zigana süre uzatımının tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Antalya Club Zigana'nın tahsis süresi 49 yıla uzatıldı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin portföyünde yer alan Antalya Club Zigana'nın tashsis süresi 49 yıla uzatıldı...

Patara ve Fırnaz Koyu'nu imara açan karar yargıya taşındı!

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, Antalya’nın en önemli tarihi ve doğal değerlerinden Patara bölgesi ve Fırnaz Koyu’nun bazı bölümlerinin birinci dereceden çıkartılarak ikinci ve üçüncü derece doğal sit alanına dönüştürülmesine ilişkin kararın iptal edilmesi için dava açtı..

antalya Club Patara Haberi

antalya Club Patara


Antalya Kaş 'ta Club Patara A.Ş imzası ile yaşama geçirilen Club Patara Villaları 'nda 259 konut bulunuyor.


Denize sıfır olarak inşa edilen Club Patara Villaları 'nda yer alan son 4 konutun satış süreci devam ediyor.


Antalya Club Patara Villaları 'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projedeki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar dubleks olarak tasarlandı.



Kaş Club Patara Villaları kapsamındaki konutların fiyatları 50 bin Pound 'dan başlıyor, 400 bin Pound 'da kadar yükseliyor. 


Anahtar teslimleri hemen gerçekleştirilecen Club Patara Villaları 'ndan banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Club Patara Konutları 'nın sosyal alanları arasında; spor salonu, havuz, bar, fitness salonu ve sosyal tesisler bulunuyor.


Telefon: 0242 844 28...