09 / 05 / 2024

antalya Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi

antalya Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi açıldı...

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Antalya Sedir Spor Kompleksi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuk ve gençlere armağanı olan Sedir Spor Kompleksi projesinin inşaatı hızla yükseliyor. 

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

Antalya Kadın Doğum Hastanesi yarın açılıyor!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası yarın açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törene katılarak açılışı gerçekleştirecek.

Antalya Kadın Doğum Hastanesi 25 Mart'ta açılacak!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.

Antalya Finike’ye modern çocuk ve gençlik evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geçtiğimiz yıl ziyareti sırasında Finikelilere sözünü verdiği ve projesi tamamlanan öğrenci yurdunun ihalesi 6 Ekim’de gerçekleşecek.

Antalya Çaybaşı'ya çocuk köyü geliyor!

Muratpaşa Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekare büyüklüğündeki alanda inşaatına başlanan Çocuk Köyü yapılıyor. Parkın inşaatının devam ettiğini kaydeden Başkan Uysal, önümüzdeki Ağustos ayında açılışını yapmayı istediklerini belirtti.

Esenler Çocuk Sokağı EXPO'da!

Esenler Belediyesi'nin hayata geçirdiği dünyanın ilk "Çocuk Sokağı", Türkiye'de ilk kez düzenlenecek EXPO 2016 Antalya'daki yerini aldı. Sergilenecek 38 projeden biri olan Çocuk Sokağı'nın EXPO 2016'da ilgi odağı olması bekleniyor.

Antalya EXPO 2016'ya bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor!

"Çiçek ve çocuk" temasıyla 22 Nisan'da resmi açılışı yapılacak EXPO 2016 Antalya'ya alanındaki "yerel şehirler" temalı bölüme bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor. Kaleiçi evinin bahçesinde çocuklar için oyun alanları da yer alacak.

Antalya Expo 2016 Çocuk Adası dikkatleri üzerine çekecek!

Çocuk Adası'nda yapılacak görsel şovla dünyanın oluşumu ve Türkiye'nin 4 mevsimi anlatılacak. Küçükçağlayan, "Çocuk Adası'nda yaptığımız görsel şov, uçaktan dahi gözükebilecek, buranın bir nevi vitrini olacak bir gösteri tasarladık" dedi.

antalya Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi Haberi

antalya Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi


Prof. Dr. Mustafa Akaydın Antalya’daki hiçbir belediyenin adım atmadığı öğrencilerin barınma sorunu konusunda çalışma başlattı. Üniversite öğrencilerinin bu yarasına merhem olabilmek için Akaydın’ın talimatıyla ilk olarak belediye konutları sosyal tesise çevrildi. Altındağ, Varsak ve Kepezaltı’nda 3 sosyal tesis oluşturuldu. Bu tesisler, 4 yılda ekonomik yetersizlik içindeki 825 öğrenciye yuva oldu.


6 MİLYONA MAL OLDU

Bununla yetinmeyen Başkan Mustafa Akaydın, kız öğrencilerin en büyük sorunlarından biri olan güvenli barınma sorununu çözmek amacıyla yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla Çocuk ve Gençlik Eğitim ve Sosyal Tesisi inşa etti.  25 Mayıs Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılacak tesis, Büyükşehir Belediyesi’nin gurur veren bir yatırımı oldu.


ÖNEMLİ BİR SOSYAL PROJE

Üniversite kampusunun yanı başında Gülveren Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde 1 Haziran 2011 tarihinde temeli...