28 / 04 / 2024

Antalya Comfort Palace daire fiyatları

Antalya Comfort Palace daire fiyatları

Antalya’nın köklü şirketi Samut A.Ş. tarafından kente kazandırılan ve gerçek saraylar olarak nitelendirilen Comfort Palace ve Comfort Palace Gold’taki son ultra lüks daireler yeni sahiplerini bekliyor.

Comfort Beach Resort Hotel 99.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Kemer’de yer alan 5 yıldızlı Comfort Beach Resort Hotel 99 milyon 237 bin 618 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Comfort Beach Resort Hotel 100.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi, 735 parsel, üzerinde yer alan Comfort Beach Resort Hotel'in üzerinde borçluya ait üst kullanım hakkını icradan 100 milyon 164 bin 292 TL'ye satıyor...

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

Titanic ve Maya, Mardan Palace için masaya oturdu!

2009'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya Kundu’da hizmete açılan Mardan Palace Hotel için iki şirket devreye girdi. 1.4 milyar dolar harcanarak yapılan otelin borçlarını Maya Holding kapatacak.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.

Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor!

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Mardan Palace Hotel kapatılacak mı?

1.4 milyar dolara mal olan Antalya’daki Mardan Palace Hotel, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı oda satışlarının tamamını durdurdu.

Antalya Mardan Palace 15 milyonluk davayı kaybetti!

Antalya’da bir dönem dünyanın en lüks oteli seçilen ve birçok alacaklıyla icralık ve mahkemelik olan Mardan Palace Hotel, 3 inşaat firmasının açtığı yaklaşık 15 milyon liralık alacak davasını kaybetti.

Antalya Comfort Palace daire fiyatları Haberi

Antalya Comfort Palace daire fiyatları

Samut A.Ş.’nin Konyaaltı Konaklar bölgesindeki iki büyük projesi olan ve görenleri büyüleyen Comfort Palace ve Comfort Palace Gold’taki konutlar %95’lik oranda sahipleriyle buluştu. Tamamı seçkin isimlerden oluşan konut sahipleri aylardır yaşadıkları yeni yaşam alanlarında hayal ettikleri yaşam ile buluştu. Eşsiz tasarımı ve ultra lüks konforuyla büyük ilgi gören saray niteliğindeki konutların kalan kısmı ise son sahiplerini bekliyor. İki büyük projedeki konutlar 180 ve 400 metrekare kapasitesinde değişiyor. 3+1, 4+1, 7+1 ve 8+1 odalı ultra lüks konutlar arasında hayalleri süsleyen bahçe katları da yer alıyor. Comfort Palace ve Comfort Palace Gold Projeleri sunduğu imkânlar ile 5 yıldızlı bir otel niteliği taşıyor. 


Hayata geçirdiği lüks konutlarıyla Antalya’nın da modern yapısının oluşumuna öncülük eden Samut A.Ş., inanılmaz imkân ve hizmetlerin sunulduğu iki proje...