07 / 05 / 2024

antalya comfort palace gold

antalya comfort palace gold

Antalya’da İşadamı Hüseyin Samut önderliğinde faaliyet gösteren Samut A.Ş. sektöründeki 20. yılını kutluyor. Antalya’nın modern yüzünü oluşturan ve birbirinden lüks konutları kente kazandıran Samut Yatırım 20. yaşında...

Comfort Beach Resort Hotel 99.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Kemer’de yer alan 5 yıldızlı Comfort Beach Resort Hotel 99 milyon 237 bin 618 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Comfort Beach Resort Hotel 100.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi, 735 parsel, üzerinde yer alan Comfort Beach Resort Hotel'in üzerinde borçluya ait üst kullanım hakkını icradan 100 milyon 164 bin 292 TL'ye satıyor...

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

Titanic ve Maya, Mardan Palace için masaya oturdu!

2009'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya Kundu’da hizmete açılan Mardan Palace Hotel için iki şirket devreye girdi. 1.4 milyar dolar harcanarak yapılan otelin borçlarını Maya Holding kapatacak.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.

Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor!

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Mardan Palace Hotel kapatılacak mı?

1.4 milyar dolara mal olan Antalya’daki Mardan Palace Hotel, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı oda satışlarının tamamını durdurdu.

Antalya Mardan Palace 15 milyonluk davayı kaybetti!

Antalya’da bir dönem dünyanın en lüks oteli seçilen ve birçok alacaklıyla icralık ve mahkemelik olan Mardan Palace Hotel, 3 inşaat firmasının açtığı yaklaşık 15 milyon liralık alacak davasını kaybetti.

antalya comfort palace gold Haberi

antalya comfort palace gold


Türkiye’nin turistik şehri Antalya’nın gelişen mimari yapılanmasında modern yapılarıyla büyük katkılar sunan Samut A.Ş. 1994 yılında merhaba dediği inşaat ve gayrimenkul sektöründe 20. yılını geride bırakıyor. Kurulduğu günden bu yana birçok üst düzey projeleri hayata geçiren şirket toplam 40 projeye imza atarak sektöründe üstün başarı grafiği sergiledi. 


Özellikle Antalya’nın altın projeleri arasında gösterilen Comfort Palace Gold, Comfort Palace, Oscar Homes, Binbir Gece Konakları, Samut Konakları ve Seven Homes Residance gibi projelere imza atan şirketin, otel ve AVM gibi projeleri de bulunuyor. Müşterileri genellikle ünlü isimler ve alanında tanınmış uzmanların oluşturduğu Samut Yatırım, farklı milletlere mensup birçok yabancı müşterileriyle de dikkat çekiyor. 


Finike’den Antalya’ya Uzanan Başarı Öyküsü


Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan ünlü İşadamı Hüseyin Samut, 16 yaşından bu yana Samut A.Ş.’nin markalaşmasında...