04 / 05 / 2024

Antalya demre kira yardımı 

Antalya demre kira yardımı 

Antalya Demre Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında belediyeye ait mülklerden Ocak, Şubat Mart ayında kira ücreti almayacak. 

Kirayı elden ödeyenler aman dikkat! Mahkeme 60 bin TL ödemesine karar verdi!

Antalya’da kira artışlarında yaşanan anlaşmazlık sebebiyle başvuru yapan kiracı, dava devam ederken ev sahibinin “5 senedir kira ödemediler.” şikayetiyle evi boşaltmak zorunda kaldı, mahkeme kiracının 60 bin Türk Lirası kira bedeli ödemesine hükmetti.

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Antalya'da satılık iş yeri!

Demre Belediye Başkanlığı Antalya Demre Beymelek'te yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Konut kira fiyatlarındaki artıştan mağdur olan kiracılar rotayı Ankara'ya çevirdi! Antalya'dan Meclis'e yürüyorlar...

Antalya'da artan konut kira fiyatları nedeniyle mağdur olan yüzlerce kişi tarafından kurulan 'Kiracılar Dayanışması Platformu'nun 16 üyesi, hazırladıkları 36 maddelik dosyayı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) siyasi partilere sunmak için yola çıktı.

Antalya'da 7 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Konut kira fiyatları bir yılda yüzde 136 arttı! En çok Muğla, İstanbul ve Antalya etkilendi

Türkiye genelinde konut kira fiyatlarında 1 yıllık değer artışı yüzde 136 seviyesinde gerçekleşti. Bu kapsamda metrekare bazında en çok artış, Muğla, İstanbul ve Antalya illerinde oldu.

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

Antalya'da kira fiyatlarına protesto: ‘Yabancıya konut satışı durdurulsun’

Tatilcilerin gözdesi Antalya'da artan konut fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşayanların bir araya geldiği Dayanışma Platformu, Antalya Müzesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş düzenledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

O ilimizde 4500 TL’den başlayan kira bedelleriyle işinizin sahibi olabilirsiniz! 31 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

29 adet ticari alanının kiraya verileceğini ve kira bedellerinin 4500 TL’den başlayacağını duyuran Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol San. Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü, söz konusu ihaleyi 31 Ocak 2023’te gerçekleştirecek. İşte detaylar…

Milyonlarca ev sahibini ve kiracıyı ilgilendiriyor! Kira artışıyla ilgili yargıdan emsal karar çıktı! 

Antalya'da, yasal üst sınır olan yüzde 25 kira artışını kabul etmeyen konut sahibinin yaklaşık bir yıl önceki kontrat ile eş zamanlı imzalanan tahliye taahhütnamesine dayanarak yolladığı tebligat, kiracının eline geçmediği gerekçesiyle "usulsüz" kabul edildi. İşte detaylar...

Yüksek kiralar memur ve çalışanları göçe zorladı! Memurlar ve çalışanlar kira yardımı istiyor! 

Savaş sonrası Rusların akın ettiği Antalya'da kira fiyatları yalnızca 5 ayda yüzde 100 arttı. Memurlar daha uygun fiyatlı kiralar bulabilecekleri illere tayin istemeye başlarken, barınma sorununu aşamayan kalifiye turizm işçileri ise kentten göç ediyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Ankara'da ortalama kira 10 bin TL'yi aştı! İl il kira fiyatları ne kadar oldu?

5 büyük ilde yapılan araştırmaya göre İstanbul ve Antalya’da ortalama kira bedeli 10 bin TL'yi geçti. Ankara’da 5 bin TL'yi aşan ortalama kira, İzmir’de 7 bin liraya, Bursa’da 4 bin TL'ye yükseldi. İşte ayrıntılar...

Antalya demre kira yardımı  Haberi

Antalya demre kira yardımı 

Antalya Demre Belediyesi, Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Milliyet'te yer alan habere göre; Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya başkanlığında yapılan toplantıya, 15 üyeden 14'ü katıldı. Toplantıda pandemi nedeniyle belediyeye ait iş yerlerine ait kira ödemelerine yönelik kararlar alındı.

Buna göre; pandemi nedeniyle kapalı olan belediyeye ait iş yerlerinden üç ay süre ile kira alınmaması, oybirliği ile kabul edildi. Pandemi nedeniyle kapalı olan belediyeye ait mülklerden 2021 yılının ocak, şubat ve mart aylarında kira alınmayacak. Belediyenin araç kiralamalarında kullanmak için bankalardan 50 bin liralık teminat mektubu almak için başkana yetki verilmesi maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Marmaris Belediyesi'nden kiracılarına...