05 / 05 / 2024

antalya dolandırma haberleri

antalya dolandırma haberleri

Antalya'da sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren iş insanı Tuncay Küçükyılmaz,  arsa avcıları tarafından tam dört kez dolandırıldı. Antalya’da bulunan piyasa değeri 50 ile 30 milyon TL'yi almak isteyen iş insanı dolandırıcılardan bir türlü kurtulamadı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Antalya Kemer için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili, Kemer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Kiralık evlerde sahte ilan tehlikesi!

İlk sırada İstanbul olmak üzere birçok kentte kiralık ev fiyatları tavan yaptı. Son zamanlarda kiralık evlere yönelik dolandırma tehlikeleri arttı.  Uzmanlar kiralık ev arayan vatandaşları uyardı.

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme!

Kripto para borsasında dolandırma haberleriyle gündeme gelen Vebitcoin soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Hesabı bloke edilen bir müşterinin Vebitcoin'in CEO'su İlker Baş tarafından tehdit edildiği öğrenildi. 

Antalya'da tapu dolandırıcılığına 2 tutuklama!

Antalya Alanya'da hisseli tapuları sahte evrakla tam hisseli gibi göstererek dolandırıcılık yaptığı öğrenilen şüpheliler tutuklandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Antalya'daki Tramvay Hattı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Meydan-Havalimanı-EXPO Tramvay Hattı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Tapuda üç boyutlu uygulama geliyor!

Ev satış işlemlerinde yeni dönem başlıyor. Yeni uygulama olan “üç boyutlu kadastro" ile dublörlü tapu sahteciliğinin önüne geçilecek ve satış işlemlerinde bu tür dolandırma yöntemleri kullanılmayacak. 

Antalya Kaş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Kaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31129 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırma ve işletme ihalesinin iptali meclise taşındı! 

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın, ihalenin ne gerekçeyle iptal edildiğini, iptal sürecine kadar kaç firmanın teklif verdiğini ve bu firmaların hangileri olduğunu açıklamasını talep etti... 

Antalya'da acele kamulaştırma kararı!

Antalya'da bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya'da acele kamulaştırma kararı!

Antalya'da yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya'da 5 kişi kiralık ev yalanıyla dolandırıldı!

Antalya'da ev kiralayan S.E.Ö kiraladığı evin fotoğraflarını çekip, emlak sitelerine kiralık ev ilanı koyarak 5 kişiyi dolandırdı. Dolandırıcı S.E.Ö polis tarafından yakalandı. 

antalya dolandırma haberleri Haberi

antalya dolandırma haberleri

Antalya'da sağlık turizmi yapan iş insanı Tuncay Küçükyılmaz'ın başı arsa avcılarıyla dertte. Sabah'tan Ömer Çetin'in haberine göre; kentte bulunan piyasa değeri 50 ile 30 milyon lira olan 170 ve 80 dönümlük hazine arazilerini almak isteyen iş insanı dolandırıcılar tarafından tam dört kez dolandırıldı. 

Üst üste 3 yıl içerisinde 4 kez dolandırılarak 5 milyon 250 bin lirasından olan iş insanı kendisine verilen iki tapunun da sahte olduğunu dile getirdi. İş insanını dolandıran şebeke üyelerinden Müslüm A.'nın paralarla estekik yaptığı ortaya çıktı. Yaşadıklarını anlatan iş insanı Küçükyılmaz, "3 kez dolandırıldıktan sonra dördüncü olayda tapuyu verdiler. İçimdeki şüphe nedeniyle tapu müdürünün yanına gittim. İmza benim dedi. Yine de kontrol ettir tapuyu dedim. Kontrol ettirdi, dolandırılmışım" dedi. 

Ankara İl Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube...