03 / 05 / 2024

Antalya eğitim projeleri

Antalya eğitim projeleri

Antalya'da temaslarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, Lara bölgesinde bir restoranda düzenlenen programda, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Antalya'ya eğitim kompleksi yapılacak!

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya ’nın eğitim kompleksi yapılacak 6 il arasında olduğunu belirtti ve kompleksin Kepez ilçesi Varsak bölgesine yapılacağını açıkladı.

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu büyükşehir belediyesinin yatırımlarıyla çözülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark inşa ediyor.

TeamERA, Antalya'da eğitim semineri verecek!

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

Antalya Demre Halk Eğitim Merkezi'nin yeni binası Nisan'da tamam!

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde yapımına başlayan Halk Eğitim Merkezi (HEM) yeni hizmet binasının önümüzdeki yıl Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

Antalya Özel Önder Altıntaş Etüt Eğitim Merkezi açıldı!

Özel Önder Altıntaş Sanat Merkezi Resim Bale Müzik Kursu, eğitim alanlarına bir yenisini ekledi. Özel Önder Altıntaş Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi, iş dünyasının tanınan yüzleri ve yoğun davetli katılımı ile düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki markiz alan törenle açıldı!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hastane otelcilik hizmetlerinin geliştirilmesi ve tanıtım projesi kapsamında sağlık turizmine yönelik hizmet vermek amacıyla düzenlenen bölüm törenle açıldı.

Uğur Eğitim Kurumları Antalya'da iki kampüs açıyor!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Antalya'ya iki kampüs birden kazandıracak. Her iki kampüste de anaokulundan liseye kadar eğitim öğretim hizmeti verilecek.

Antalya eğitim projeleri Haberi

Antalya eğitim projeleri

Antalya'da temaslarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, Lara bölgesinde bir restoranda düzenlenen programda, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.


Burada bir konuşma yapan Çavuşoğlu, G20 Liderler Zirvesi'ne hazırlandıklarını ve bunun için kentin her tarafının inşaat halinde olduğunu belirtti.


Uluslararası organizasyonları Antalya'ya getirmek için çalıştıklarını anlatan Çavuşoğlu, yaptıkları limanlarla kruvaziyer turistin gelmesiyle bunun doğrudan esnafa yansıdığını kaydetti.


Çavuşoğlu, Antalya'daki derslik sayısının yüzde 86'sını son 13 senede yaptıklarını vurgulayarak, şu anda beş üniversite bulunan kentte on üniversite kurmayı amaçladıklarını, Antalya'nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin yanı sıra tarihi eserlerinin de önemli olduğunu, her türlü araştırma ve geliştirmenin yapılacağı teknoloji şehri kuracaklarını bildirdi.


Mevlüt Çavuşoğlu, şu ana kadar açıkladıkları projelerin hiçbirini oy almak için ortaya koymadıklarını, bazı projelerin üzerinde üç senedir çalıştıklarını...