07 / 05 / 2024

Antalya ek bina yatırımı

Antalya ek bina yatırımı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da 2 ilçeye müjde verdi. Çavuşoğlu, Gündoğmuş Entegre Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi'nin ek bina yatırımı 2017 programına alındığını belirtti.

Memurlar dikkat! Tek tek açıklandı: Maaş zammı, kira yardımı ve ek gösterge düzenlemesinde son dakika!

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, Temmuz'da Memur maaşlarındaki yükseliş ve 3600 ek gösterge düzenlemesinin ve memurlara kira yardımı konularının TBMM’nin ilk işi olması gerektiğine dikkat çekti. İşte Miran'ın o açıklamaları...

Sur Yapı Antalya projesinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Sur Yapı Antalya Projesi'nde yüzde 20 indirime ek yüzde 20 peşinat uygulanıyor. Geri kalan ödeme için ise 180 aya varan yüzde 0,64 vade imkanı sunuluyor.

Antalya Havalimanı ek yatırım için ihaleye çıkıyor!

DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Havalimanı’nın kapasitesinin artırılması amacıyla CIP terminalleri ve mütemmimlerinin işletme haklarının kiralanması için ihale düzenlenecek.

Antalya Kırcami’de 30 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabaları ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleriyle Kepez Santral ve Kırcami’de çifte sevinç yaşandı.  

Yabancıya konut satışında 30 milyar TL'lik ek potansiyel!

Antalya Homes Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tekçe, yabancılara gayrimenkul alımında alt sınırın 250 bin dolara düşürülmesinin konut satışlarına 30 milyar TL'lik ek potansiyel sağlayacağını söyledi.

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 2+1'ler 275 bin TL'ye!

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı, Ekşioğlu inşaat tarafından Antalya Kepez Ulus mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projelerde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor. 

EKŞ Ekşioğlu'ndan Kepez'e 2 yeni proje geliyor!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya/ Kepez'de 2 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor.  EKŞ Ekşioğlu Masa Dağı bölgesinde iki farklı projeye başladı. 

Antalya Gold Residence Masa güncel fiyatlar!

Antalya'da EKŞ Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Residence Masa projesi iki blok olarak yükseliyor. Antalya Gold Residence Masa güncel fiyatları 285 bin TL'den başlıyor...

EKŞ Ekşioğlu'ndan Antalya'ya 2 yeni proje!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya'nın Kepez ilçesinde şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktası olan Masa Dağı bölgesinde 2 yeni proje hayata geçiriyor. 

Ekş Ekşioğlu Holding'ten Antalya'ya Gold Residence Urkay projesi!

Ekş Ekşioğlu Holding imzası ile hayata geçirilecek Gold Residence Urkay projesi 18 ayda tamamlanacak. Projede 83 adet daire bulunuyor.

Antalya Kadın Doğum Hastanesi yarın açılıyor!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası yarın açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törene katılarak açılışı gerçekleştirecek.

Antalya Kadın Doğum Hastanesi 25 Mart'ta açılacak!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.

Antalya ek bina yatırımı Haberi

Antalya ek bina yatırımı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gündoğmuş Entegre Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi ek bina yatırımının 2017 yatırım programına alındığını müjdeledi.


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gündoğmuş Entegre Hastanesi ve Kumluca Devlet Hastanesi ek bina yatırımları için sevindirici haber verdi. Çavuşoğlu her iki yatırımın da 2017 yatırım programına alındığını bildirdi. Gündoğmuş ilçesinde yıllardır sağlık ocakları ile hizmet verildiğini dile getiren Çavuşoğlu, ilçenin hak ettiği yatırımlarla buluşmaya başladığını belirterek her iki yatırımla ilgili, "Özellikle Gündoğmuş ilçemiz için son derece önemli olan sağlık yatırımlarına ayrıca önem veriyoruz. İlçemize 81 yıldır sağlık ocağı dışında bir sağlık yatırımı gerçekleşmemiş ve yıllarca hemşehrilerimiz çevre ilçe ve Antalya merkezdeki hastanelerde hizmet almıştır. Sağlık Bakanlığımıza tahsis edilen 7 bin 706 metrekarelik alana en kısa sürede yeni hastanemiz yapılacak ve Gündoğmuş...