03 / 05 / 2024

Antalya Fenix Center dava

Antalya Fenix Center dava

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarının da olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

Torunlar GYO'nun Antalya Arsalar'ı değeri ne kadar?

Torunlar GYO, Antalya Arsalar'ın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Antalya Konyaaltı'ndaki karma projeye dava: Şehrin silüetini bozacak!

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarının da olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

Fenix Yapı'dan Konyaaltı’na 250 liralık karma proje!

FENIX Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, Antalya Konyaaltı sahilinde hayata geçirilen Fenix Center projesiyle ilgili merak edilenleri anlattı...

Fenix Center, Antalya'da 50 milyon liraya yükselecek!

Fenix Yapı tarafından 250 milyon lira yatırımla hayata geçen Fenix Center projesine yerli ve yabancı yatırımcıları ilgi gösteriyor. Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, “Projemize büyük ilgi var. Metrekare bazında satış oranımız yüzde 50 oldu” diye konuştu.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Fenix Yapı'dan Antalya'ya yeni proje!

Antalya’nın ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi olan Fenix 84 projesinde satışlar başladı. Fenix 84 projesi 8 bin 400 metrekarelik arazi üzerinde 156 daire olarak yükseliyor. 

Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Fenix Yapı Antalya'daki ada bazlı dönüşüm projesini tanıttı!

2019 Mart ayında teslim edilecek olan Antalya'nın özel sektör eliyle yapılan ada bazlı ilk kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı. Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, Antalya halkını bugüne kadar hep özel projelerle buluşturduklarını söyledi.

Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Mall Of Antalya AVM ile Deepo Outlet Center AVM'nin değerleme raporu!

TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.'nin mülkiyetinde bulunan Deepo Outlet Center AVM ve Mall Of Antalya AVM Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Koçarlı esnafı EXP0 2016 fuarını ziyaret etti!

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Antalya Expo Center'da düzenlenen EXPO 2016 Fuarını ziyaret ettiler.

Antalya Real Estate Fuarı 23 Haziran'da başlıyor!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da Pyramids Group Fuarcılık’ın ana organizatörlüğünde gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarımızın satışları devam etmektedir.

Aksa Jeneratör Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı'na katıldı!

Antalya Expo Center’da 13-16 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı 408 yerli ve yabancı katılımcı firmaya ev sahipliği yaparak, 27’nci kez Türkiye’den ve dünyadan binlerce profesyoneli bir araya getirdi.

Antalya Fenix Center dava Haberi

Antalya Fenix Center dava

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarınında olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi, Konyaaltı Liman bölgesinde yapımı devam eden Fenix Center projesine ilişkin basın açıklamasında bulundu. Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre; projenin kamu yararına, şehircilik ilkelerine aykırı olduğu dile getirildi. Dilekçede, “Ayrıcalıklı uygulamalar hiç kimsenin hakkı değildir” ifadelerine yer verildi. 

“BELEDİYEDEN YANIT ALAMADIK”

Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Serdar Aykurt, Antalya Konyaaltı ilçesi Liman bölgesinde, bünyesinde AVM, otel ve konut fonksiyonları olan, Antalya'nın ilk karma projesi olarak hayata geçirilecek olan Fenix Center projesi ile ilgili olarak Konyaaltı Belediyesi'ne ‘ruhsat verilip verilmediği' konusunda başvuru yaptıklarını ancak cevap alamadıklarını dile getirdi. Projenin...